Srca u spavaćoj sobi – viralni uzorak koji je must-have ove veljače

Viralni uzorak sa srcima uvukao nam se pod kožu, a onda i u spavaće sobe. Sve je krenulo s onom IKEA posteljinom… ili možda čarapama? Ili su ipak pidžame bile prve? Tko bi to znao! No, ono što sve dobro znamo je to da nam poplava srca tek slijedi. Dobro došla, veljača!

U to ime, donosimo ti popis poklona za Valentinovo koje ćeš lako nabaviti i u našim dućanima.

Tko kaže da clean girl nije romantična?

Kraj prošle godine obilježila je popularnost clean girl estetike, a sve nam se čini da se i ove neometano nastavlja njena vladavina. Clean girl voli minimalizam i obožava bijelu boju pa je upravo ovakva vrsta printa savršena da u svoj prostor uvede malo romantike. Suptilno i čisto, a ipak girly!

Crvena je boja klasik pa ju je teško nazvati trendom, no bez sumnje je ove zime viđamo posvuda: na mašnama za kosu, usnama, torbama, cipelama.

Fotografije preuzete s: Instagram – @mariellehaon, @linda.sza

Dakle, minimalizam po guštu clean girl, srca u čast Valentinova i trendsetericama omiljena crvena… dobitna kombinacija za mjesec zaljubljenih. Evo malo inspiracije!

Posteljina – IKEA

Fotografija preuzeta s: ikea.com

Clean girl štuje večernju i jutarnju rutinu više no što štuje svoju CC kremu pa je lijepa posteljina nezaobilazan rekvizit. Ima li boljeg načina da se motiviraš da središ lice i kosu za nadolazeći radni dan od saznanja da ćeš se tako sređena uvući pod ovu slatku krevetninu?

Iako je varijanti na tržištu mnogo, klasik je klasik. IKEA, stižemo!

Dekica – Princeza

Fotografija preuzeta s: shop.princeza.hr

Posteljini posutoj srcima pridruži i odgovarajuću dekicu od flisa – bit će pravi printovski power duo. Ako ti je to ipak malo previše jednog printa u istom prostoru, dekica je dobar način da valentinovski duh uvedeš i u dnevni boravak.

Ova dekica ima i tajni twist koji ju čini baš posebnim poklonom neovisno o tom kupuješ li ju sebi, frendici ili partneru – možeš ju personalizirati! Personalizirani su predmeti još jedan trend koji nas je dočekao u novoj godini pa biraj: ime, nadimak, inicijali ili neka poruka? Što god ti srce želi!

Pidžama – Sinsay

Fotografija preuzeta s: sinsay.com

Što je bilo prvo, clean girl ili everything shower? Everything shower je ime za ono tuširanje za kojeg obaviš sve, ali baš sve što trebaš ili želiš kako bi se osjećala savršeno njegovano. A nakon takvog tretmana treba ti i pidžama koja odgovara tom self-care raspoloženju. Ova sa Sinsaya je za to stvorena!

Šalica – Mylo Pottery

Fotografija preuzeta s: @mylo_pottery

U redu, posteljinu imaš, i pidžamu za poslije tuširanja, i dekicu u koju ćeš se umotati… ovoj idiličnoj slici nedostaje još samo neki topli napitak! Tom će doskočiti Mylo Pottery, mala radionica iz Samobora sa svojim ručno rađenim keramičkim šalicama. E, to je točka na i!

Poklon za Valentinovo ili samoj sebi?

Clean girl je ništa ako ne neovisna i samostalna. Ako imaš jednu takvu u svom životu, uljepšaj joj Valentinovo kojom od stvari s ovog popisa, neovisno o tom je li u vezi ili ne. 2024. je godina u kojoj znamo da se uvijek, ali baš uvijek, čak i za Valentinovo, poštuje, voli i slavi – kako partnera ili partnericu, tako i prijatelje i samog sebe.

Princezin web-shop ima novu kolekciju poklona za Valentinovo inspiriranu baš ovim printom. Uz dekice, tu su i jastučići, šalice i kišobrani i sve se može personalizirati! Dođi vidi.

Naslovne fotografije preuzete s: sheetsgiggles.com, dhgate.com, shop.princeza.hr, lateliergenevieve.fr, arolora.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se