Jedan od najpopularnijh brendova u regiji ekskluzivno je stigao u zagrebački salon vjenčanica

mihano-momosa-ljeto2022

Imamo dobru vijest za sve buduće mladenke! Brend MIHANO MOMOSA od nedavno možete pronaći u zagrebačkom salonu vjenčanica i večernjih haljina ‘I DO weddings’, čime je ovaj svjetski poznati brend otvorio svoja vrata hrvatskom tržištu.

Mini kolekcija vjenčanih i svečanih haljina već je dostupna na ovoj mladenkama omiljenoj adresi u centru grada, a sigurni smo da će inovativni modeli oduševiti sve trentsetterice. 

Vlasnica salona Jasna Matok kaže kako je izrazito ponosna što je uspjela dovesti ove mega-popularne kreacije u naš glavni grad: ‘’smatram da brend poput Mihana Momose itekako treba biti dostupan u Zagrebu. Uvijek osluškujem želje svojih klijentica, a nakon puno godina iskustva i rada sa budućim mladenkama, i onima koje traže haljinu za neku drugu prigodu, vidim da u Hrvatskoj postoji veliki interes za high-end brendove. Mihano će sigurno pronaći svoje mjesto među našim modno osviještenim djevojkama i jedva čekam vidjeti gdje će nas ova divna suradnja dovesti. ‘’

Asimetrični dizajn i 3D ukrasi čine ovu kolekciju izrazito posebnom, a svaki model odiše određenom simbolikom. Light-motivi su cvjetovi i perje, a predivne, vibrantne boje pričaju snažnu priču o različitim aspektima ženske osobnosti. 

Modeli iz kolekcije bit će dostupni isključivo za prodaju, a svaka mladenka koja se želi istaknuti vjenčanim look-om zasigurno će pronaći nešto za sebe. Djevojke i žene koje traže posebnu haljinu za neku drugu prigodu, moći će birati između nekoliko atraktivnih modela različitih boja, duljina i krojeva. ‘’Sigurne smo da će ovi očaravajući krojevi pobuditi veliki interes naših klijentica i veselimo se stvaranju novih uspomena uz nove, posebne haljine’’, kažu iz I DO weddings. 

Izvor fotografija: “I DO weddings” arhiva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se