Top wedding aplikacije za organizaciju vjenčanja

aplikacija-organizacija-vjencanja

Znamo da organizacija vjenčanja iziskuje mnogo posla, a složit ćeš se s nama i mnogo strpljenja. Ipak se treba pobrinuti za svu onu daljnju i bližu rodbinu koju je majka pozvala, kreirati popis sjedenja koji će svima donekle odgovarati, odabrati savršenu haljinu, udobne cipele, elegantnu frizuru, opušteni bend… Ma, sto je stvari na koje trebaš misliti!

Naravno, tu su obitelj i prijatelji koji će pomoći, no mladenka je ipak ta čija se zadnja riječ mora poštovati, zar ne?

Kako slučajno nešto ne bi zaboravila savjetujemo sljedeće: planiraj na vrijeme, zapisuj dogovoreno, a ono što je riješeno svakako prekriži s popisa. U toj zbrci ne možeš jednostavno sve pamtiti.

Ovisno što više preferiraš, predstavljamo top wedding aplikacije za organizaciju vjenčanja uz koje će planiranje vjenčanja biti prava sitnica.

Aplikacija „Moje vjenčanje“

Aplikacija „Moje vjenčanje“ daje pregled pružatelja usluga za vjenčanja po kategorijama ili gradovima u Hrvatskoj u kojima se nalaze. Dakle, ova aplikacija pruža osnovne informacije o salonima vjenčanica, restoranima, glazbi, rasvjeti i sl.

Omogućuje kreiranje liste zadataka, povezivanje zadataka s katalogom pružatelja usluga te budžetom. Također, prikazuje statistiku svih zadataka, omogućuje postavljanje alarma pa čak i slanje definiranih zadataka i bilješki putem e-maila.

Zvuči super, zar ne? Da ne bi ostale samo na ovom wow efektu, izazivamo te da isprobaš aplikaciju “Moje vjenčanje” sada!

P.S.: Aplikacija je dostupna samo za iPhone uređaje.

Za korisnice android uređaja pomoć se krije u nekim od sljedećih aplikacija!

Aplikacija „Vjenčanje“

Isto kao i aplikacija „Moje vjenčanje“, aplikacija “Vjenčanje” nudi imenik kontakata pružatelja usluga za vjenčanje u Hrvatskoj.  Dakle, aplikacija prikazuje one usluge povezane s vjenčanjem koje se nalaze u tvojoj blizini. Osim pružatelja usluga, omogućuje i unos zadataka koje trebaš obaviti, kreiranje popisa gostiju, brisanje istih te pristup troškovniku.

WeddingHappy Wedding Planner

Aplikacija WeddingHappy Wedding Planner sadrži jedan od najboljih popisa obveza prije samog vjenčanja. Zatim, omogućuje sinkronizaciju događaja i kontakata s kalendarom i adresarom iz mobilnog uređaja, automatski prilagođava saldo, trošak po uzvaniku te ostali proračun.

Zvuči fora, zar ne?

Aplikacija Joy

Ova aplikacija omogućuje izradu web lokacije posjetitelja na mreži. Osim organizatora, uzvanici vjenčanja također mogu pristupiti navedenoj aplikaciji. Ono što je super jest to da gosti mogu izraditi svoje profile unutar aplikacije i tako se predstaviti ostalima. Samim time mogu prenijeti fotografije snimljene na dan vjenčanja i podijeliti ih s ostalima uzvanicima koji se nalaze unutar iste aplikacije.

Kako se vjenčane fotografije obično čekaju po nekoliko mjeseci mladenci ove predivne uspomene podijeljene putem ove aplikacije mogu ponosno uokviriti tik nakon vjenčanja.

WedSocial by WeddingWire

Još jedna aplikacija putem koje uzvanici vjenčanja mogu međusobno dijeliti fotografije s vjenčanja je WedSocial. Potreban im je samo pristup navedenoj aplikaciji i moći će vidjeti ama baš sve fotografije.

Ako pak više preferiraš planere u fizičkom obliku, nećeš ostati kratkih rukava jer izdvajamo nekoliko planera uz koje će organizacija tvojeg vjenčanja biti definitivno zabavnija!

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se