Vjenčanice iz kolekcije Eve Lendel su najelegantniji komadi koje ćeš odmah poželjeti nositi

eva-lendel1-vjencanice2022

Posljednjih nekoliko godina trendovi u svijetu vjenčanja znatno su se promijenili. Mladenke žele izgledati samouvjereno, zadovoljno u svojoj koži i nesputano. Stoga sve više nailazimo na one modele od laganijih materijala, s minimalističkim detaljima, ali i kraćih haljina pa sve do odabira bijelog vjenčanog odijela. Nasuprot tom odvažnom ženskom karakteru, nailazimo na romantične haljine inspirirane bajkama i (sve više) baletom. Ako si jedna od njih, onda su za tebe haljine s puf-rukavima i one koje podsjećaju na baletne haljine.

Jedan od brendova posebno nam je zapeo za oko jer njegovi modeli vjenčanica odišu jednostavnošću i elegancijom, a u kolekciji možeš pronaći sve – od odvažnih modela do čiste romantike.

Američki brend u koji smo se zaljubile na prvi pogled

Eva Lendel mladi je brend na tržištu vjenčane mode. Pokrenut je 2015. godine u Los Angelesu s ciljem stvaranja nečeg novog i ekskluzivnog u svijetu vjenčane mode. Osnovna ideja brenda je kreiranje vjenčanica prema najnovijim trendovima svjetske industrije vjenčanja.

Kako izgleda moderna mladenka?

Ona je moderna djevojka koja prati najnovije modne trendove i voli eksperimentirati. Ako si se pronašla u opisu, evo sretne vijesti. 😊 Eva Lendel je kreirala nešto posebno za tebe. Korištenjem najnovijih modnih trendova u kombinaciji sa zanimljivim i ženstvenim stilovima stvorila je haljinu o kojoj sanja svaka mladenka. Šarm, tajanstvenost, senzualnost, romantika, epiteti su koji savršeno opisuju brend Eva Lendel. 

Prednost ovog mladog brenda jest ta što je moderan, ne ovisi o već ustaljenim šprancama vjenčane mode, već sam stvara svoja pravila i tendencije. Želja za razvojem, kreativnost i vjera u posao koji rade pomažu im u stvaranju neponovljivih modela. Jedinstven dizajn i suvremeni detalji stvaraju skladan spoj koji je vidljiv u kreacijama. 

Cilj brenda je eksperimentirati sa stilom, tkaninom, tražiti nove zanimljive ideje, zadovoljiti buduće mladenke raznolikošću i jedinstvenošću svojih kreacija te postaviti vlastitu tradiciju u vjenčanoj modi.

eva-lendel2-vjencanice2022
Izvor: Eva Lendel

Elegantne Eva Lendel vjenčanice

Od jednostavnih krojeva do efektnih silueta, od raskošne čipke do elegantne svile, savršenu vjenčanicu za vjenčanje sljedeće godine lakše je pronaći no ikad. U novoj kolekciji savršenu vjenčanicu za sebe će pronaći ljubiteljice klasike, minimalizma, ali i ljubiteljice trendova. Za sve one koje traže savršenu vjenčanicu koja nije haljina, Eva Lendel je skrojila savršen bijeli kombinezon.

Manje je više u 2022. godini

Inspirirana klasicima, uz dodatak vlastite moderne vizije – Ona izgleda elegantno i graciozno, a istovremeno zrači krhkom energijom ženstvenosti. Već na prvi pogled zaljubit ćeš se u Nju jer će ti dati dozu samouvjerenosti, ali i sofisticiranost. Riječ je o novoj kolekciji vjenčanica Eve Lendel  – Less is More 2022. Svojom očaravajućom lakoćom i detaljima, nova kolekcija je stvorena kako bi naglasila da je biti ženom čisti užitak. Savršeni minimalizam koji je krasio prethodnu kolekciju Less is More sada je obogaćen posebnim smislom.

Nova kolekcija sastoji se od veličanstvenih vjenčanica različitih stilova i materijala. Sigurne smo da ćeš pronaći nešto za sebe. U kolekciji možeš pronaći haljine A kroja, raskošne balske haljine, kombinezone i midi-haljine, one s puf-rukavima ili nadahnute baletnim haljinama. Bilo kako bilo, sve one prate nadolazeće trendove, a svaka je jedinstvena na svoj način. Posebna pažnja posvećena je odvojivim elementima: pelerinama, velovima, suknjama i bolerima. Stoga su idealne za vjenčanja u toplijim i hladnijim danima. 

eva-lendel3-vjencanice2022
Izvor: Eva Lendel

Najšarmantnije modele iz kolekcije pogledaj na službenoj web stranici Eva Lendel. Uživaj. 😉 

Share on facebook
Share on whatsapp
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se