Vjenčanice iz kolekcije Eve Lendel su najelegantniji komadi koje ćeš odmah poželjeti nositi

eva-lendel-nova-kolekcija-2022

Posljednjih nekoliko godina trendovi u svijetu vjenčanja znatno su se promijenili. Mladenke žele izgledati samouvjereno, zadovoljno u svojoj koži i nesputano. Stoga sve više nailazimo na one modele od laganijih materijala, s minimalističkim detaljima, ali i kraćih haljina pa sve do odabira bijelog vjenčanog odijela. Nasuprot tom odvažnom ženskom karakteru, nailazimo na romantične haljine inspirirane bajkama i (sve više) baletom. Ako si jedna od njih, onda su za tebe haljine s puf-rukavima i one koje podsjećaju na baletne haljine.

Jedan od brendova posebno nam je zapeo za oko jer njegovi modeli vjenčanica odišu jednostavnošću i elegancijom, a u kolekciji možeš pronaći sve – od odvažnih modela do čiste romantike.

Američki brend u koji smo se zaljubile na prvi pogled

Eva Lendel mladi je brend na tržištu vjenčane mode. Pokrenut je 2015. godine u Los Angelesu s ciljem stvaranja nečeg novog i ekskluzivnog u svijetu vjenčane mode. Osnovna ideja brenda je kreiranje vjenčanica prema najnovijim trendovima svjetske industrije vjenčanja.

Izvor: Eva Lendel

Kako izgleda moderna mladenka?

Ona je moderna djevojka koja prati najnovije modne trendove i voli eksperimentirati. Ako si se pronašla u opisu, evo sretne vijesti. Eva Lendel je kreirala nešto posebno za tebe. Korištenjem najnovijih modnih trendova u kombinaciji sa zanimljivim i ženstvenim stilovima stvorila je haljinu o kojoj sanja svaka mladenka. Šarm, tajanstvenost, senzualnost, romantika, epiteti su koji savršeno opisuju brend Eva Lendel. 

Prednost ovog mladog brenda jest ta što je moderan, ne ovisi o već ustaljenim šprancama vjenčane mode, već sam stvara svoja pravila i tendencije. Želja za razvojem, kreativnost i vjera u posao koji rade pomažu im u stvaranju neponovljivih modela. Jedinstven dizajn i suvremeni detalji stvaraju skladan spoj koji je vidljiv u kreacijama. 

Cilj brenda je eksperimentirati sa stilom, tkaninom, tražiti nove zanimljive ideje, zadovoljiti buduće mladenke raznolikošću i jedinstvenošću svojih kreacija te postaviti vlastitu tradiciju u vjenčanoj modi.

Elegantne Eva Lendel vjenčanice

Od jednostavnih krojeva do efektnih silueta, od raskošne čipke do elegantne svile, savršenu vjenčanicu za vjenčanje sljedeće godine lakše je pronaći no ikad. U novoj kolekciji savršenu vjenčanicu za sebe će pronaći ljubiteljice klasike, minimalizma, ali i ljubiteljice trendova. Za sve one koje traže savršenu vjenčanicu koja nije haljina, Eva Lendel je skrojila savršen bijeli kombinezon.

Manje je više u 2022. godini

Inspirirana klasicima, uz dodatak vlastite moderne vizije – Ona izgleda elegantno i graciozno, a istovremeno zrači krhkom energijom ženstvenosti. Već na prvi pogled zaljubit ćeš se u Nju jer će ti dati dozu samouvjerenosti, ali i sofisticiranost. Riječ je o novoj kolekciji vjenčanica Eve Lendel  – Less is More 2022. Svojom očaravajućom lakoćom i detaljima, nova kolekcija je stvorena kako bi naglasila da je biti ženom čisti užitak. Savršeni minimalizam koji je krasio prethodnu kolekciju Less is More sada je obogaćen posebnim smislom.

Izvor: Eva Lendel

Nova kolekcija sastoji se od veličanstvenih vjenčanica različitih stilova i materijala. Sigurne smo da ćeš pronaći nešto za sebe. U kolekciji možeš pronaći haljine A kroja, raskošne balske haljine, kombinezone i midi-haljine, one s puf-rukavima ili nadahnute baletnim haljinama. Bilo kako bilo, sve one prate nadolazeće trendove, a svaka je jedinstvena na svoj način. Posebna pažnja posvećena je odvojivim elementima: pelerinama, velovima, suknjama i bolerima. Stoga su idealne za vjenčanja u toplijim i hladnijim danima. 

Najšarmantnije modele iz kolekcije pogledaj na službenoj web stranici Eva Lendel. Uživaj.

Izvor naslovne fotografije: Eva Lendel

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se