Trendovi vjenčanja za 2022. prema Pinterestu

trendovi-vjencanja

Pinterest je već duže vrijeme glavna društvena mreža za inspiraciju, kako za uređenje doma, tako i za vjenčanje. Ovdje možeš pronaći sve što možeš zamisliti. Pa čak i više od toga.

Tražiš inspiraciju za svoju savršenu vjenčanicu? Nema problema! Otvori aplikaciju Pinterest i uživaj u istraživanju svih oblika i stila vjenčanica. Tražiš inspiraciju za idealnu vjenčanu tortu? Ili možda vjenčane cipele? Torbicu? Ukrase za kosu? Na Pinterestu ima zaista svega.

Planiraš li svoje vjenčanje u 2022. godini, onda će te sljedeća vijest posebno razveseliti. Prošlog tjedna, upravitelji Pinteresta objavili su godišnje izvješće u kojem predviđaju trendove vjenčanja za 2022. godinu. Zanima te koji su to trendovi? Čitaj dalje. 😉

Nebeski motivi

I dok smo do nedavno bili svjedoci tek nekolicine vjenčanja s temom nebeskih motiva, sljedeće godine će ova tema biti veliki hit. Osim na dekoraciji, motivi mjeseca i zvijezda bit će sve zastupljeniji i na vjenčanicama.  

nebeski-motivi-vjencanica

Izvor fotografije: instagram.com

Biserni ukrasi

Biserni ukrasi već su nekoliko sezona in, a njihova popularnost nastavit će rasti u 2022. godini. Nalazit ćemo ih na vjenčanicama, ukrasima za kosu, ali i zaručničkim prstenovima. Ovaj trend već živi među slavnim osobama. Sjeti se samo božanstvenog zaručničkog prstena Ariane Grande.

Povratak vjenčanih torti

Zaboravi na cupcakese i zidove od krafni. Sljedeće godine ponovno se vraćamo vjenčanim tortama. Posebno popularne bit će takozvane torte koje prkose gravitaciji, torte s mjehurićima i 3D torte.

Dopamine dressing

Pitaš se što je sad to? Riječ je o trendu koji unosi raskoš boja u svadbenu odjeću. Tako će sljedeće godine biti popularna gradijent odjeća, odjeća boje fuksije te električno plava boja odjeće. Iskoristi ovaj trend za odabir svoje vjenčanice, vjenčanog odijela i haljina za djeveruše.

gradijent-vjencanica

Izvor fotografije: gofeminin.de

Kockasti uzorci

Već smo svjedočili porastu kockastih uzoraka u 2021. godini. Prema predviđanjima Pinteresta, sljedeće godine će velik broj mladoženja nositi karirana odijela, dok će mladenke birati kockaste uzorke na noktima. Također, viđat ćemo sve više podova s kockastim pločicama što znači da se crno-bijeli podovi iz 60-ih ponovno vraćaju u modu.

kockasti-uzorci-nokti

Izvor fotografije: instagram.com

All-inclusive aranžmani za medeni mjesec

Želiš li pak sa svojim dragim otići na medeni mjesec bez brige oko organizacije, tu su all-inclusive aranžmani koji također postaju sve popularniji.

Uživaj u planiranju vjenčanja, uživaj na dan vjenčanja, uživaj na medenom mjesecu! 😊

Izvor naslovne fotografije: theknot.com

Share on facebook
Share on whatsapp
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se