Trendovi vjenčanja za 2022. prema Pinterestu

Pinterest je već duže vrijeme glavna društvena mreža za inspiraciju, kako za uređenje doma, tako i za vjenčanje. Ovdje možeš pronaći sve što možeš zamisliti. Pa čak i više od toga.

Tražiš inspiraciju za svoju savršenu vjenčanicu? Nema problema! Otvori aplikaciju Pinterest i uživaj u istraživanju svih oblika i stila vjenčanica. Tražiš inspiraciju za idealnu vjenčanu tortu? Ili možda vjenčane cipele? Torbicu? Ukrase za kosu? Na Pinterestu ima zaista svega.

Planiraš li svoje vjenčanje u 2022. godini, onda će te sljedeća vijest posebno razveseliti. Prošlog tjedna, upravitelji Pinteresta objavili su godišnje izvješće u kojem predviđaju trendove vjenčanja za 2022. godinu. Zanima te koji su to trendovi? Čitaj dalje. 😉

Nebeski motivi

I dok smo do nedavno bili svjedoci tek nekolicine vjenčanja s temom nebeskih motiva, sljedeće godine će ova tema biti veliki hit. Osim na dekoraciji, motivi mjeseca i zvijezda bit će sve zastupljeniji i na vjenčanicama.  

nebeski-motivi-vjencanica

Izvor fotografije: instagram.com

Biserni ukrasi

Biserni ukrasi već su nekoliko sezona in, a njihova popularnost nastavit će rasti u 2022. godini. Nalazit ćemo ih na vjenčanicama, ukrasima za kosu, ali i zaručničkim prstenovima. Ovaj trend već živi među slavnim osobama. Sjeti se samo božanstvenog zaručničkog prstena Ariane Grande.

Povratak vjenčanih torti

Zaboravi na cupcakese i zidove od krafni. Sljedeće godine ponovno se vraćamo vjenčanim tortama. Posebno popularne bit će takozvane torte koje prkose gravitaciji, torte s mjehurićima i 3D torte.

Dopamine dressing

Pitaš se što je sad to? Riječ je o trendu koji unosi raskoš boja u svadbenu odjeću. Tako će sljedeće godine biti popularna gradijent odjeća, odjeća boje fuksije te električno plava boja odjeće. Iskoristi ovaj trend za odabir svoje vjenčanice, vjenčanog odijela i haljina za djeveruše.

gradijent-vjencanica

Izvor fotografije: gofeminin.de

Kockasti uzorci

Već smo svjedočili porastu kockastih uzoraka u 2021. godini. Prema predviđanjima Pinteresta, sljedeće godine će velik broj mladoženja nositi karirana odijela, dok će mladenke birati kockaste uzorke na noktima. Također, viđat ćemo sve više podova s kockastim pločicama što znači da se crno-bijeli podovi iz 60-ih ponovno vraćaju u modu.

kockasti-uzorci-nokti

Izvor fotografije: instagram.com

All-inclusive aranžmani za medeni mjesec

Želiš li pak sa svojim dragim otići na medeni mjesec bez brige oko organizacije, tu su all-inclusive aranžmani koji također postaju sve popularniji.

Uživaj u planiranju vjenčanja, uživaj na dan vjenčanja, uživaj na medenom mjesecu! 😊

Izvor naslovne fotografije: theknot.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se