5 kreativnih načina kako iznenaditi zaručnika na momačkoj zabavi

5 kreativnih načina kako iznenaditi zaručnika na momačkoj zabavi

Odbrojavaš još nekoliko dana do djevojačke večeri?

Bez obzira na to slavite li ti i tvoj dragi isti dan ili ne, razmisli o ideji da ga iznenadiš na momačkoj zabavi. Ne, pritom ne mislimo da napustiš svoju djevojačku zabavu i odeš na momačku zabavu. Evo što pritom mislimo. 😊

Naruči dostavu pića

Dostava pića na adresu nikad nije bila lakša nego što je danas. Osim što velik broj trgovina ima vlastitu dostavu, tu su i razne službe za dostavu, kao što su Glovo, Wolt i sl. Naruči dostavu na mjesto gdje se održava momačka i uživaj u njihovom oduševljenju!

Posluga u sobu  

Ako je riječ o putovanju, kontaktiraj hotel u kojem će odsjesti i naruči piće i/ili jelo tako da ih dočeka kada stignu. S obzirom na to da će tijekom putovanja ogladniti i ožedniti, bit će ti zahvalni do neba.

Druga opcija je da tijekom noći naručiš dostavu hrane i pića u hotelsku sobu, primjerice, pice ili hamburgere, pive ili vino. Treća opcija je dostava doručka i kave u sobu.

posluga-u-sobu-iznenadenje
Izvor fotografije: canva

Iznenađenje u kovčegu

Za vrijeme pakiranja, u kovčeg ubaci ljubavnu poruku. Napiši mu kako želiš da se odlično provede sa svojim prijateljima i kako jedva čekaš da se udaš za njega. Pritom pripazi da poruku staviš na ono mjesto na kojem si sigurna da će je pronaći. Recimo, u novčanik. Tamo će je sigurno pronaći.

slatka-poruka
Izvor fotografije: canva

Nadogradnja rezervacije

Ovisno o planovima tvog zaručnika, razmisli o nadogradnji njegove rezervacije. Primjerice, ako odsjedaju u hotelu, osiguraj im wellness. Svakako se potrudi da barem jedan od prisutnih zna za plan kako ne bi došlo do nekakvih nesuglasica oko rezervacije.

Zamoli vjenčanog kuma da ti pomogne oko iznenađenja

Razgovaraj s vjenčanim kumom oko nekih detalja vezanih za putovanje. Ako idu na večeru, unaprijed plati i počasti ih rundom pića ili deserta. Ako pak planiraju na utakmicu, spakiraj mu navijačku majicu. Uz pomoć kuma, možeš organizirati zaista predivno iznenađenje, jer on najbolje zna plan putovanja.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se