Kako osmisliti vrhunski hashtag za djevojačku večer?

Djevojačka-večer

Bliži se tvoja posljednja samačka večer? S razlogom si uzbuđena, jer ipak je riječ o jednoj od najljepših večeri u životu. Okupljanje najdražih prijateljica i stvaranje uspomena kojih ćete se sjećati cijeli život ne događa se svaki dan.

I baš zato što se ne događa svaki dan i što ćeš poželjeti sačuvati što više uspomena, savjetujemo ti da osmisliš vlastiti hashtag. Zahvaljujući njemu, imat ćeš sve fotke na jednom mjestu. Umjesto da sljedeći dan potrošite na međusobno slanje fotki, iskoristite ga na ljepši način. Recimo pregledavanje fotki i prepričavanje dogodovština.

Evo nekoliko savjeta kako osmisliti idealan hashtag za djevojačku večer. 😉

Napravi popis hashtagova

Na list papira napiši sve što ti padne na pamet. Nakon što ispucaš sve ideje, prođi pogledom preko njih i one koje ti se manje sviđaju precrtaj. Radi to tako dugo dok ti ne ostane samo jedna opcija. Ili barem tri, pa zamoli vjenčanu kumu ili djeveruše da zajedno odaberete najbolji hashtag.

Zamoli prijatelje za pomoć

Možda si iscrpljena od planiranja vjenčanja, a možda samo jednostavno nisi kreativna. No, to te ne bi trebalo spriječiti u osmišljavanju hashtaga za djevojačku večer. Zamoli svoje prijatelje da ti pomognu oko odabira idealnog hashtaga. Više glava, više ideja. Sigurne smo da ćete zajedničkim snagama pronaći rješenje.

Otvori se za sve opcije

Prvo što će ti vjerojatno pasti na pamet je hashtag povezan s tvojim imenom ili imenom tvog dragog, datumom vjenčanja i tome slično. I to je super. No, ne trebaš se ograničavati samo na imena. Razmisli i o drugim opcijama, recimo, hahstag s imenom mjesta na kojoj će se održati djevojačka večer.

WIFEY Bachelorette Party Crazy Straws Custom Bride Straw image 1
Izvor naslovne fotografije: etsy.com

Neka bude smiješno

Djevojačka večer je sve samo ne ozbiljna večer. Ako nisi previše romantična, tada je duhovit hashtag najbolji izbor. Duhovitost uvijek dobro prolazi, a posebno kada je riječ o hashtagovima.

Angažiraj stručnjaka

Ako pak nemaš vremena ni snage za osmišljavanje hashtaga, angažiraj osobu koja se bavi time. Mnoge agencije za digitalni marketing nude uslugu osmišljavanja hashtagova. S obzirom da im je to posao, dat će sve od sebe da osmisle najbolje rješenje za tebe.

Savjet plus: Uključi hashtag u dekoraciju

Jednom kada osmisliš hashtag, upoznaj djevojke s njime. Nadjeni naziv grupe u kojoj dogovarate detalje oko djevojačke večeri tim hashtagom. Ili jednostavno napiši u grupu i inspiriraj djevojke da koriste taj hashtag. Uključi hashtag i u dekoraciju. Postavi tablu na kojoj piše hashtag ili ga otisni na salvete.

Izvor naslovne fotografije: Canva

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se