Trendovi vjenčanica koji te očekuju u proljeće 2022.

Ah, ti trendovi. Toliko se često mijenjaju da smo jedva ukorak s njima. No, u tome i jest njihova čar. Ako si jedna od onih mladenki koje „sudbonosno da“ planiraju izreći u proljeće 2022. godine, onda ti od srca savjetujemo da spustiš pogled i saznaš koji će trendovi vjenčanica tada biti aktualni. Tko zna, možda upravo sada pronađeš svoju kreaciju iz snova. 😉

Cvjetni motivi

Proljeće je doba u kojem se priroda budi, doba u kojem cvjeta najljepše cvijeće. Nije ni čudo što su vjenčanice s cvjetnim motivima jedan od nadolazećih proljetnih trendova. Od mini vjenčanica s trodimenzionalnim cvjetnim aplikacijama pa sve do dugih vjenčanica punih cvijeća, šljokica i perli. Bit će svega!

vjencanica-cvjece
Izvor fotografije: marchesa.com

Dramatično perje

Što kažeš na vjenčanicu ukrašenu dramatičnim perjem? Perje zaista unosi jednu posebnu čar, jednu posebnu energiju. Vjenčanice ukrašene dramatičnim perjem izgledaju prilično elegantno i očaravajuće. Ne vjeruješ nam? Baci pogled dolje i uvjeri se sama!

vjencanica-perje
Izvor fotografije: eliesaab.com

Vjenčani kompleti

Jedna si od onih mladenki koje se uopće ne vide u vjenčanici? Želiš odjenuti suknju i bluzu? Možda svečane hlače i bluzu? Čini se da je tvoje vrijeme došlo! Vjenčani kompleti polako se šuljaju u svijet vjenčane mode, a sljedeće godine bit će pravi hit!

vjencani-komplet
Izvor fotografije: shop.noni-mode.de

Duboki v-izrez

Vjenčanice s dubokim v-izrezom odišu posebnom elegancijom i otmjenošću. Jednostavno, u njima se krije zaista nešto posebno. Ako razmišljaš o vjenčanici s dubokim v-izrezom, savjetujemo ti da ne odustaješ od svog nauma. Slušaj sebe i svoje želje. Ne daj da te išta spriječi u naumu da zablistaš kako želiš.

vjencanica
Izvor fotografije: weddinginspirasi.com

Seksi siluete

Pripijene vjenčanice s otvorenim leđima ili drugim otkrivenim dijelovima tijela poput prsa i ruku, još su jedan trend koji će biti popularan u proljeće 2022. godine. A kako i ne bi. Usudi se reći da je ovakva vrsta vjenčanice manje od savršenog!

uska-vjencanica
Izvor fotografije: evalendel.com

Puf rukavi

Puf rukavi su nezaobilazan trend u svijetu vjenčane mode već nekoliko godina zaredom. Ako voliš puf rukave i jednostavno se vidiš u vjenčanici s takvim rukavima, ne dozvoli da te itko spriječi u tome. Još jednom ćemo ti reći, najprije slušaj sebe, a potom druge. Svaki savjet je dobrodošao, svačije mišljenje je dobrodošlo, ali tvoje je ipak najvažnije. To je tvoj dan i ti odlučuješ kako ćeš izgledati.

vjencanica-puf-rukavi
Izvor fotografije: www.savannahmiller.com

Visoki prorez

Dizajneri su mislili na sve! Nakon što smo proveli ohoho vremena zatvoreni u svojim kućama, i nakon što nismo mogli okusiti izlaske na kakve smo navikli, oni predviđaju da će mladenke sada željeti pokazati „malo kože“. Tome će svakako doprinijeti visoki prorezi na vjenčanicama.

vjencanica-s-prorezom
httIzvor fotografije: sarehnouri.com

Mini vjenčanice

Mini vjenčanice s razlogom su omiljeni izbor kod mnogih mladenki. Ponajprije zbog praktičnosti i slatkog izgleda. Iako su sve češće jedina opcija, još uvijek su rezervna opcija. Drugim riječima, mladenke za ceremoniju vjenčanja biraju raskošne vjenčanice, a nakon toga se presvuku u mini vjenčanicu.

mini-vjencanica
Izvor fotografije: andrewkwon.com

Izvor naslovne fotografije: freepik.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se