Dogodilo se čudo: Zaručila se Lindsay Lohan!

Lindsay Lohan Izvor: Instagram

Konačno malo sreće i za nju. Nakon brojnih ljubavnih promašaja, Lindsay je konačno pronašla svoju ljubav, svoj mir i utjehu. Sreću je tražila i s muškarcima i sa ženama, no svaki pokušaj bio je neuspješan.

Sve dok se nije pojavio on – Bader Shammas. Lindsay je posljednje dvije godine sve svoje trenutke dijelila s njim, a sudeći prema njezinoj objavi na Instagram profilu, on je u njoj prepoznao ono što nitko drugi nije. Pogađaš, Bader je zaprosio Lindsay, a ona je rekla „DA“! 😊

Sreća na licu, zaručnički prsten na ruci

Lindsay nije mogla sakriti svoju sreću. Na svom Instagram profilu objavila je niz od nekoliko zajedničkih fotografija, a pažnju su nam ukrali njezin iskren osmijeh i, naravno, blještavi zaručnički prsten. U opisu fotografija pisalo je „Moja ljubav. Moj život. Moja obitelj. Moja budućnost.“

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Lindsay je dokaz da ljubav liječi. Naime, nedavno je objavila kako se ponovno vraća u glumačke vode.

No, zašto je uopće ona predivna crvenokosa djevojka s pjegicama prestala biti glumica?

Glavni krivci – alkohol i droga

Lindsay je svojedobno bila jedna od najomiljenijih glumica. Pred njom je bila uspješna karijera, ali… Slava joj je previše udarila u glavu. Počela je žestoko tulumariti, piti i drogirati se.

To je rezultiralo s dva uhićenja u alkoholiziranom stanju, tri rehabilitacije pa čak i kratkim boravkom u zatvoru. Osim toga, Lindsay je počela kasniti na snimanja, a njezin luđački život odrazio se na njezin izgled. Njezin imidž i sav dosadašnji trud pali su u vodu.

Ipak, nije odustajala. Snimila je nekoliko reality emisija, otvorila nekoliko noćnih klubova i restorana u Grčkoj. Čak je imala i modnu liniju, no sve je brzo propalo jer se zaboravljalo na nju.

No, sve je to sada iza nje. Lindsay ima ljubav i ima sve. Razumijevanje, podršku, prijatelja. Ljubav joj je pomogla da se ponovno vrati sebi, vrati svojoj karijeri i bude primjer drugima da se može! Može se izvući iz pakla alkohola i droge, može ponovno biti najomiljenija hollywoodska glumica. 😊

Izvor naslovne fotografije: osobni profil Lindsay Lohan

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se