Kada zaprositi djevojku – prije ili nakon večere?

Zaruke Večera

Postoji mnogo načina kako zaprositi djevojku. No, prosidba u restoranu s razlogom je nešto posebno. Cvijeće, svijeće, hrana i vas dvoje. Tako jednostavno, a opet tako čarobno.

Ipak, prije nego se odlučiš na taj korak, provjeri ne bi li tvojoj djevojci zasmetalo da je zaprosiš u javnosti. Možda želi taj trenutak doživjeti na drugačiji način, primjerice kada ste sami. Pitaj njenu najbolju frendicu, ona će sigurno znati odgovor.

U slučaju da tvojoj dragoj ne smetaju zaruke u javnosti, sljedeće što trebaš odlučiti je hoćeš li je zaprositi prije ili nakon večere. Iako ti se možda čini da je pitanje totalno besmisleno, savjetujemo ti da pročitaš sljedeće retke. Vidjet ćeš kako ovo pitanje itekako ima smisla.  

Argumenti za zaruke prije večere

Toliko si uzbuđen oko zaruka da ne možeš više čekati ni trenutka? Zaprosi je odmah čim stignete u restoran! Evo i nekoliko argumenata za zaruke prije večere.

Večera znači proslavu zaruka

Tvoja draga rekla je DA? Proslavite taj trenutak uz ukusnu večeru i čašicu vina. Ovo može biti lijep način da proslavite zaruke, posebno ako ste odabrali restoran koji za vas ima posebno značenje.

Nema više nervoze

Kao i svaki muškarac, želiš da sve ispadne tip-top. Zbog toga ćeš zasigurno osjećati nervozu. Dobra stvar kod zaruka prije večere je što ćeš se riješiti nervoze i biti opušten ostatak večeri.

nastia_vesna_15.jpg
Izvor fotografije: nastiavesna.com

Možeš pozvati obitelj i prijatelje da vam se pridruže

Još jedna prednost prosidbe prije večere je što nakon njih možeš pozvati bliske ljude da vam se pridruže i tako zajedno proslavite zaruke.

Izbjeći ćeš neugodnosti

U slučaju da djevojka kaže NE, možeš napustiti restoran i prije nego što ste išta naručili.  

Argumenti za zaruke poslije večere

Uživat ćete u večeri

Nakon što zaprosiš svoju djevojku i ona pristane, bit ćete oboje toliko uzbuđeni da nećete znati ni gdje ste ni kako se zovete. Zbog toga vjerojatno nećete ni previše razmišljati o hrani, odnosno o tome što ste naručili i što jedete. Odlučiš li se za prosidbu nakon večere, najprije ćete guštati u ukusnoj hrani, a nakon toga uživati u trenucima koji slijede.

Intimna proslava zaruka

Prednost prosidbe nakon večere je što možete napustiti restoran i proslaviti zaruke nasamo ili u društvu, bez znatiželjnih pogleda nepoznatih ljudi.

I, koji je tvoj izbor? Prije ili nakon večere? 😊

Izvor naslovne fotografije: Canva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se