Suze radosnice na licu Ecije Ivušić! Saznaj detalje o njezinim neobičnim zarukama

zaruke Ecije Ivušić izvor:instagram

Jedan od najljepših parova na javnoj sceni uskoro će stati pred oltar! Pogađaš, riječ je popularnoj hrvatskoj voditeljici Eciji Ivušić i njenom partneru Goranu Beloševiću.

Iako su u vezi već više od 5 mjeseci, nitko nije očekivao što će se dogoditi. A dogodilo se upravo ono što svaka žena u dubini sebe želi – trenutak u kojem izgovara DA!

Svjedočili smo zaista raznim pričama o zarukama, no moramo priznati da su nas zaruke Ecije i Gorana posebno oduševile!

Želiš saznati što se dogodilo? Čitaj dalje. 😊

Sasvim običan poslovni put pretvorio se u noć za pamćenje

Goran Belošević koji svoju karijeru gradi kao bubnjar u bendu Pravila igre, planirao je ove zaruke mjesec dana. Svoj plan vrlo je vješto skrivao od Ecije. A kada je napokon kleknuo pred nju i pružio zaručnički prsten, Ecija je proživjela cijelu paletu emocija. Naime, Goran ju je najprije svu preplašio. Što se zapravo sve dogodilo, Ecija je detaljno napisala u opisu fotografije na kojoj zaljubljeni par pozira s velikim osmijehom na licu i zaručničkim prstenom u prvom planu.

Filmske zaruke Ecije i Gorana

Evo što je pisalo:  „Zove on mene prije tjedan dana da idem s njim u Firenzu na poslovni event. Zove ga Njemica Barbara koja organizira event na bluetooth u autu tri puta preda mnom. Prvo zove još prije mjesec dana tatu i njega. Ja nisam u igri uopće. Prije tjedan dana mi kaže da tata neće zbog korone s njim, neka idem ja, mislim ako neću nema veze, povest će frenda.

Nema tko čuvat Ria. Malo mi se i neda na njegov poslovni put. Ajde ipak sve organiziramo i idemo. Mi negdje kod Venecije prekjučer i zove Barbara da su prebookirali hotel gdje smo trebali biti smješteni, ali da se nada da je sve ok jer smo dobili upgrade. A upgrade u nekoj brutalnoj vili.

Dolazimo u hotel, stavljaju nas u neki suite. Gledam ja – dobra neka firma taj Gibson. Na krevetu welcome note od Gibsona. Lunjamo danas cijeli dan po Firenzi i kao ostat ćemo u hotelu na večeri, neda nam se opet do grada. Ali neki event u glavnom restoranu. Ne možemo tamo. Nema veze, iz hotela će nam srediti neki privatni prostor.

Jedemo mi, jedva čekam otići leći i kaže on meni da mi mora nešto reći, da ga je strah kako ću reagirat, ali moram obećati da ću ga voljeti što god bilo. Meni puls na 1000, blijeda sam, manta mi se. Kaže da mi laže već mjesec dana. Faca smrknuta. Reci mi,  past ću u nesvijest. Kaže, digni se, molim te. Ok, jedva se dižem, ali sad mi već pada na pamet da će možda pitati pitanje. On kleči, izgovara, meni se manta, ne znam gdje sam. Next thing histerično jecam, plačem i smijem se, sve u jednom. Kaže on – hoćeš li? Kažem, želim.

Mislim si kako je samo uspio. Gledam i video svih naših prijatelja i rodbine koji nam čestitaju i koji su sudjelovali u planu. Jecam. Moja ljubav još je jednom nadmašila samog sebe. Btw. provalio mi je u stan kad je tražio mjeru za prsten. Eto. Ne znam više ništa… Samo znam da ga beskrajno volim, ali sad znam i da brutalno dobro laže pa ne znam što ću s tom informacijom. Uglavnom ako nisam već rekla – rekla sam da. Rekla bi mu da i u krevetu u svom stanu od 45 kvadrata. Ali šta da mu radim, sam si je zagorčao život posljednjih mjesec dana. A ja ću mu ga uljepšati u idućih baaar 50. Obećajem.“

Na ovakvom bi scenariju mogli zavidjeti čak i holivudski redatelji, zar ne?

Ecija i Gorane, hvala na ovoj predivnoj priči, priči kakvu može ispisati samo ljubav. 😊

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil Ecije Ivušić

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se