7 fotografija zimskih zaruka koje ćete odmah poželjeti snimiti

zimske-zaruke

Kao mala oduvijek si sanjala o bajkovitim zarukama, a sada su se one i dogodile!

Tvoj dragi kleknuo je pred tebe i pružio ti predivan zaručnički prsten, a ti si kao iz topa rekla „DA“!

Naravno, kao i svaka druga djevojka, želiš te predivne trenutke ovjekovječiti. Želiš stvoriti uspomene kojima ćeš se nanovo vraćati i podsjećati koliko vam je divno zajedno.

No, kako to učiniti kada je vani zima, kada je vani snijeg? Bez brige i zima ima svoje čari, a u nastavku ti donosimo nekoliko ideja kako snimiti savršene fotografije zimskih zaruka!

Zagrlite se

Jedna od prednosti zimskih zaruka je upravo zima! Iskoristite to što vam je zima. Zagrlite se i utoplite. Rezultat? Čarobne fotografije iz koje će prštati najljepše emocije.

zimske-zaruke

Izvor fotografije: jennabechtholt.com

Zaručničko fotografiranje tijekom omiljene aktivnosti

Oboje obožavate klizanje? Otiđite na klizanje u obližnje mjesto i zamolite frenda, frendicu ili nekog trećeg da vas fotografira. Ako pak ste strastveni zaljubljenici skijanja, učinite isto. Stojite na skijama i držite se za ruke. Fantastične fotke su zagarantirane!

zaruke-klizanje

Izvor fotografije: pinterest.com

Igrajte se u snijegu  

Snijeg zaista čini čuda. Ako ste zaigrani i želite zaigrane zaručničke fotografije, tada se poigrajte sa snijegom. Smijeh i radost zasigurno će se vidjeti na fotografijama, a upravo je to ono što želite.

zarucnicke-fotografije

Izvor fotografije: tessschilkephotography.com

Odaberite mjesto koje ima za vas posebno značenje

Možda ste u vašim počecima veze odlazili na neko posebno mjesto? Iskoristite to mjesto za stvaranje čarobnih zaručničkih fotografija.

Možda neka koliba ili jednostavno vikendica? Neka vam to mjesto posluži za fotografiranje zaruka. Ne zaboravite snimiti i fotografije u unutrašnjosti tog mjesta. Fotografirajte se zagrljeni ispred kamina, pokriveni dekicama i držeći u rukama topli napitak.

fotografiranje-zaruka

Izvor fotografije: blog.carmenandingo.com

Pada snijeg? Odlično!

Ako ste te sreće da baš u tom periodu pada snijeg, snimite fotografije kako zagrljeni stojite, a po vama padaju pahuljice snijega. Ima li išta ljepše od tog?

zaruke-zima

Izvor fotografije: somethingturquoise.com

Iskoristite blagdansku dekoraciju

A što ako su se zaruke dogodile oko božićnih blagdana? Snimite fotografije koje će uključivati blagdansku dekoraciju. Bor, adventski vijenac, ma sve dolazi u obzir!

blagdanske-zaruke

Izvor fotografije: clarisserae.com

Poigrajte se rekvizitima

Zamisli sljedeći scenarij. Ti i tvoj dragi stojite na snijegu i sve je oko vas bijelo, a u rukama držite crveni kišobran. Jednostavno s-a-v-r-š-e-n-o!

zaruke-rekviziti

Izvor fotografije: brides.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se