Što i kako jesti na dan vjenčanja kako bi zablistala u svom punom sjaju

Puno je zadataka koje ćeš na dan vjenčanja trebati ispuniti, od odlaska na vjenčanu frizuru i šminku preko fotografiranja pa sve do same ceremonije vjenčanja.

Pritom ti se lako može dogoditi da zaboraviš jesti. Možda ćeš pomisliti kako to sad nije važno, kako imaš drugih, važnijih obaveza. A važno je, itekako je važno! Hrana će ti dati snage da se lakše nosiš sa svim tim silnim obavezama.  

U nastavku ti donosimo savjete što i kako jesti kako bi se osjećala odlično na dan svog vjenčanja. 😊

Prvo i najvažnije – kvalitetan doručak!

Nitko ne voli gladnu mladenku zato si učini uslugu i pojedi lagani doručak. Recimo, maslac od kikirikija na tostu, kajganu ili grčki jogurt s granolom i voćem. Ne kaže se uzalud da je doručak najvažniji dio dana zato ti savjetujemo da ga ne preskačeš. Jednostavno, osjećat ćeš se snažnije i spremnije za sve aktivnosti koje slijede.

Jedi često

Jednom kad ludnica počne, moglo bi ti se dogoditi da nemaš vremena sjesti i najesti se. Naš savjet glasi: kad god se stvori prilika, uzmi barem mali zalogaj. Reci svojoj vjenčanoj kumi da pazi na tebe, da pazi na to da ne zaboraviš jesti. I mali zalogaj je bolji od nikakvog.

Jedi sa svojim gostima

Kad god tvoji gosti jedu, jedi i ti. Vjerojatno ćeš u tim trenucima poželjeti napraviti nešto drugo. Mi ti ponovno kažemo, bolje pojesti malo, nego ništa.

Pazi da ne dehidriraš

Naravno da ćeš htjeti nazdraviti i popiti nekoliko pića sa svojim gostima. Vjerojatno znaš i sama kako alkohol izaziva dehidraciju, a to je zadnje što želiš. Zato uvijek imaj kraj sebe punoo vode.

Izvor fotografije: Freepik.com

Bonus savjet

Na dan vjenčanja, ali i nekoliko dana prije vjenčanja pij puno vode kako bi ti koža bila hidrirana i lijepa. U suprotnom vjenčana šminka neće izgledati baš najbolje.

Izvor naslovne fotografije: southernliving.com

Izvor naslovne fotografije: Freepik.com

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se