Holivudska zvijezda Kristen Stewart objavila zaruke sa svojom djevojkom

zarucila se Kristen Stewart

Kada je riječ o ljubavnom životu Kristen Stewart, svima nam najprije padne na pamet veza s glumcem Robertom Pattinsonom. Njihova ljubav rodila se za vrijeme snimanja serijala Sumrak Saga, a trajala je ukupno četiri godine.

Nakon prekida, Kristen je sreću pronašla s redateljem Rupertom Sandersom, no ne zadugo. Naime, za vrijeme njihove ljubavne afere, Rupert je bio u braku.

A onda, onda je Kristen svoje srce odlučila dati nježnijem spolu. Poznatoj scenaristici Dylan Meyer. Iako su se upoznale prije osam godina, Kristen i Dylan zaljubile su se 2019. godine na proslavi zajedničkog prijatelja. Ubrzo nakon te zabave, započele su svoju romansu. Koliko je veza ozbiljna govori činjenica da planiraju vjenčanje!

„Gdje sam bila i kako to da nisam prije upoznala?“

Rekla je Kristen za Dylan jednom prilikom. Samo tri mjeseca od početka veze, Kristen je izjavila kako ne može dočekati da je partnerica zaprosi. Kad je riječ o istospolnoj vezi, nije određeno tko će koga zaprositi. No, Kristen je jasno dala do znanja da ona želi biti ta koja će biti zaprošena.

Kako su izgledale zaruke Kristen i Dylan?

Nakon dvije godine veze, to se i dogodilo. Prema Kristeninim riječima, znamo da je Dylan priredila jednostavnu prosidbu. Kleknula je pred nju i stavila joj zaručnički prsten. Sve se to dogodilo bez previše pompe.

Sretne vijesti Kristen je objavila tijekom gostovanja u emisiji „Howard Stern Show“.

Hoće li se njih dvije vjenčati? Hoće! Iako je glumica ranije izjavila kako je brak nikada nije privlačio, sada je potpuno promijenila mišljenje.   

Osim s muškarcima, Kristen je i prije Dylan bila u ljubavnim odnosima s djevojkama. No, u nijednoj od tih veza nije se osjećala kao sad. Zaljubljen, sretno i spremno za ogroman korak kao što je brak.

Pa, draga Kristen neka ti je sa srećom! 😊

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil kristexnstewart

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se