Pošalji nam svoju priču i inspiriraj buduće mladenke na vjenčanje iz snova!

Dan vjenčanje je iza tebe. Sve je prošlo onako kako si zamislila. Čak i puno, puno bolje. Emocije su još uvijek vrele. Sreća, zadovoljstvo, ljubav, ushićenost. Više ni sama ne znaš o kojoj je emociji riječ.

Stigle su i vjenčane fotografije – savršene uspomene na taj poseban dan. Po dvadeseti put listaš vjenčani album i ne možeš se zasititi tih predivnih prizora.

Listaš album i ne znaš jesi li više zadovoljna svojom vjenčanicom, nakitom ili ukrasima za kosu? Cipelama, torbicom ili pak vjenčanom šminkom? A tu je i predivna vjenčana dekoracija koju si izradila potpuno sama!

Toliko je sve bilo divno da bi najradije s cijelim svijetom podijelila svoju priču o vjenčanju! Dobra vijest je da to zaista možeš. 😉

Podijeli s nama svoju priču o vjenčanju

Organizirala si bajkovito vjenčanje? Želiš sve svoje ideje podijeliti s drugima? Ispričati svoju ljubavnu priču i inspirirati buduće mladenke na vjenčanje iz snova?

Pošalji nam svoju priču, a mi ćemo je podijeliti na svom portalu i društvenim mrežama.

Što dobivaš time? Tvoja ljubavna priča bit će objavljena na jednom od najposjećenijih portala o vjenčanju u Hrvatskoj!

Što buduće mladenke dobivaju time? Inspiraciju i savjete iz prve ruke djevojke koja je prošla kroz proces organizacije vjenčanja. A to je ono što im, kao što znaš i sama, najviše znači.  

Osim priče o vjenčanju, slobodno podijeli s nama i svoju priču o zarukama i inspiriraj muškarce na čarobne zaruke, onakve na kakve možda nikada ne bi pomislio!

Što ti je činiti?

Ne brini, nećemo tražiti od tebe da nam pošalješ tekst na 20 stranica Word dokumenta ili svoj album vjenčanih fotografija. Ispiši svoju priču na maksimalno 3 stranice Worda i priloži maksimalno 10 fotografija minimalnih dimenzija 1200×1200.

I to je to! Ostatak posla odrađujemo mi. Veselimo se tvojoj priči! 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se