Ekskluzivno: Salon vjenčanica g Blue slavi 25 godina poslovanja!

Odrastajući uz baku švelju i gledajući je kako svakodnevno stvara nove odjevne komade, u Gabrijeli Kanižaj javila se ogromna želja za stvaranjem jedinstvene odjeće. Upisala je srednju krojačku školu i uspješno položila majstorski ispit. A potom se upustila u krojačke vode.

U početku je šivala svu žensku odjeću, haljine i vjenčanice po mjeri, odjeću za revije, sajmove i izbore za Miss, no u sebi je potajno maštala o pokretanju svog vlastitog brenda – brenda jedinstvenih vjenčanica te dnevnih i večernjih haljina. Nošena tim snovima, uspjela je pokrenuti svoj vlastiti modni brend g Blue koji ove godine slavi velikih 25 godina!

Put od tisuću milja započinje prvim korakom

Tijekom godina Gabrijela je šivala odjeću isključivo prema željama svojih klijentica, ali u njoj je uvijek tinjao plam želje da postane „multipraktik“ – stilistica, dizajnerica, krojačica i šivačica.

Ideja o pokretanju vlastitog modnog brenda kuhala se godinama. A onda je uslijedio šok za Gabrijelu. Smrt oca i sestre Ksenije. U tim je trenucima Gabrijela mogla odustati, izgubiti volju i želju za stvaranjem.

No, upravo su je ti događaji potaknuli da prestane maštati i da svoj dječji san konačno pretvori u stvarnost. Odlučila je da će ona biti zaslužna da se svaka mladenka na dan svog vjenčanja osjeća poput princeze.

Put do vlastitog brenda nije bio nimalo lagan. Bilo je puno odricanja i vrlo malo slobodnog vremena. No, uz potporu najbližih, Gabrijela je uspjela ostvariti djevojački san.

Ručna izrada, kvaliteta i unikatne haljine ono je što čini brend g Blue prepoznatljivim

U tih 25 godina poslovanja, iz Gabrijelinih je ruku proizašlo na tisuće vjenčanica i večernjih haljina, a svaka od njih je posebna, drugačija, neponovljiva.

Inspiraciju za kreacije crpi iz ljubavi prema kreiranju, šivanju, modi i ljepoti. U svom radu poseže za najfinijim i najkvalitetnijim materijalima, svili, čipki, šifonu i brokatima, a svakoj se ženi posvećuje maksimalno. Onako kako zaslužuje.

Svaka osoba ima svoj stil koji gradi godinama

Trendovi u svijetu vjenčanica stalno se mijenjaju, a u najvećoj ih mjeri diktiraju modni časopisi i slavne osobe. Za Gabrijelu, trend nije ništa drugo doli povođenje za modom. Ona vjeruje da svaka osoba ima svoj vlastiti stil koji gradi godinama. Smatra kako pojedinac uvijek mora krenuti od sebe i svojih želja, biti svoj vlastiti dizajner.

Tijekom godina rada, uvijek je preferirala bezvremensku eleganciju, romantiku, nježnost i ljepotu jednostavnosti, a upravo se to ogleda u svakom modelu njene vjenčanice. Gabrijela nastoji ženama pružiti svečanu odjeću koja im neće stvarati neugodnosti tijekom svečanosti.  

Uspješnom osobom ne postaje se preko noći

Gabrijela je u 25 godina rada naučila mnoge životne lekcije. Naučila je da se uspješnom osobom ne postaje preko noći, da je za dugoročni uspjeh potrebno cjeloživotno obrazovanje i mnogo prakse. A za one koji kreću umjetničkim stopama, važno je imati i umjetničku crtu u sebi.

Naučila je da prije svega treba voljeti posao koji radite, jer ako nešto radite samo iz moranja ili zarade, brzo se zasitite i shvatite da nije poanta u navici, već u sretnim trenucima koje nam nose stvari koje radimo iz ljubavi.

Njenu ljubav prema stvaranju prepoznale su i mnoge poznate osobe. Među njima se našla i popularna domaća pjevačica Danijela Martinović koja rado nosi g Blue kreacije na svojim nastupima, promocijama i gostovanjima na televizijskim emisijama.

Povodom 25 godina poslovanja g Blue priprema pravi mali spektakl!

Za veliku 25 godišnjicu poslovanja, Gabrijela je pripremila modnu reviju. Ideja revije je da se predstave haljine brenda g Blue. Revija će se održati u hotelu Panorama u Prelogu,  4. studenog 2021. godine s početkom u 19 sati, a prisustvovat će samo posebni uzvanici. Među njima se možeš naći i ti. Zaigraj naš FB nagradni natječaj i osvoji ulaznicu za dvije osobe! Povedi dragog ili prijateljicu i pogledaj čarobnu kolekciju vjenčanica g Blue. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, za ulazak je potrebna COVID potvrda, negativan test ili dokaz o preboljenju COVIDA. Voditeljica revije bit će Doris Pinčić, a posebna gošća Danijela Martinović.

Želiš zaviriti u svijet g Bluea? Škicni Facebook stranicu G Blue ili Instagram profil gblue_gabrijelakanizajofficial. Aktualnu kolekciju možeš pogledati i uživo, u modnom salonu g Blue koji se nalazi u Svetoj Mariji. Proba vjenčanica se ne naplaćuje, ali je poželjno rezervirati svoj termin putem društvenih mreža ili kontakt broja 098 846 177.

Izvor naslovne fotografije: Privatna arhiva

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se