Neobična vjenčanica za neobičnu mladenku. Otkrij detalje skromnog vjenčanja Ane Bacinger!

ana-rucinger-vjencanje

Ana Bacinger – popularno ime u svijetu blogginga i hrvatske modne scene. No, zašto je Ana toliko popularna? Zbog nesvakidašnjeg stila odijevanja. Upravo zato smo s oduševljenjem očekivale i njeno vjenčanje.

Za ovaj poseban događaj, Ana je odabrala posebnu vjenčanicu. Onakvu kakvu ne viđamo često na vjenčanjima. Mnogo je detalja koji su učinili njeno vjenčanje unikatnim i originalnim. Zanima te o čemu je riječ? Pozorno čitaj dalje. 😊

Ana Bacinger zablistala u vjenčanici za 450 kuna!

Kad je riječ o vjenčanju javnih osoba, obično se radi o glamuroznim vjenčanjima s velikim brojem ljudi. Ipak, to nije bio slučaj s vjenčanjem Ane Bacinger i njenog odabranika, Sebastijana Kodbe. Okruženi najmilijima, uživali su u svakom trenutku tog dana. Čak im niti kiša nije pokvarila raspoloženje.

No, prijeđimo na dio koji te sigurno najviše zanima – vjenčanicu. Koliko je Ana bila opuštena oko vjenčanja govori činjenica da je vjenčanicu kupila tri tjedna prije vjenčanja. I to online! Prošvrljala je ponudu na Asos online trgovini i ubrzo pronašla „onu pravu“.

Ana je tako zablistala u Asos haljini puder boje, Loeffler Randall zlatnim cipelama i Mango decentnim nakitom. Mladoženja pak je bez ičije pomoći odabrao predivno plavo Varteksovo odijelo.

Njihovi sretni i zaljubljeni osmijesi bili su najljepši i najčarobniji dio vjenčanja. 😊

Vjenčanje u tjednu, diy ukras za kosu i još poneki zanimljiv detalj

Da, da, Ana i Sebastijan vjenčali su se u tjednu, u četvrtak 7. listopada što je svakako još jedan od razloga zašto nisu bili pod stresom. Koliko je mladenka bila opuštena govori i činjenica da je vjenčana kuma radila tortu dan prije vjenčanja, a vjenčani buket na dan vjenčanja! Ukras za kosu mladenka je izradila sama i to par dana prije vjenčanja. Naime, naj koji je naručila zapeo je putem. Na kraju je ukras koji je sama radila ispao puno bolje od onog koji je naručila, rekla je Ana.

Svoje malo vjenčanje mladenci su planirali u inozemstvu, no zbog pandemije odlučili su se za Rovinj za koji ih vežu mnoge zajedničke uspomene.

Pa sretno mladencima! 😊

ana-bacinger-sebastijan-kodba

 Izvor fotografije: Instagram profil Ane Bacinger

ana-bacinger-vjencanje

 Izvor fotografije: Instagram profil Ane Bacinger

ana-bacinger-svadba

Izvor fotografije: Instagram profil Ane Bacinger

ana-bacinger-vjencanica

Izvor fotografije: Instagram profil Ane Bacinger

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se