Tony Cetinski odveo svoju suprugu pred oltar!

tony-cetinski-vjencanje

Vijest o vjenčanju Tony Cetinskog odjeknula je Hrvatskom. Nakon vjenčanja kod matičara, popularni je pjevač svoju dragu sada odveo i pred oltar! 😊

Mlađe je slađe

Zadnje dane ljeta Tony je iskoristio na najbolji mogući način. Svoju 15 godina mlađu suprugu Dubravku odveo je pred oltar, a sretne trenutke podijelio na društvenim mrežama. Pozirajući ispred crkvenog oltara otkrio nam je u kakvim su kreacijama zablistali na taj važan dan.

Dubravka je odabrala svilenu vjenčanicu lađa kroja i otvorenih leđa, a cjelokupni look upotpunila iskrenim osmijehom. Ni Tony nije nimalo zaostajao za njom. U klasičnom crnom odijelu, izgledao je fantastično!

Fotografije s vjenčanja na svojim je društvenim mrežama podijelio i arhitekt Ante Vrban i otkrio gdje se par vjenčao. Ovog puta odabrali su Opatiju.

tony-cetinski-vjencanje

Izvor fotografije: Instagram profil Tonya Cetinskog

dubravka-cetinski-vjencanica

Izvor fotografije: Facebook stranica Tonya Cetinskog

tony-cetinski-crkveno-vjencanje

Izvor fotografije: Instagram profil Ante Vrbana

Dva vjenčanja, jedna supruga

Kao što smo već spomenule, Tony i Dubravka već su jedno drugom rekli „da“. Dogodilo se to u siječnju 2014. godine u Las Vegasu.

Svadbeno slavlje organizirali su u njenim rodnim Vinkovcima, točnije u vinkovačkom hotelu Admiral gdje su svoj najljepši dan iz snova ispratili uz svirku tamburaša. Potom su organizirali još jedno slavlje u Zagrebu. No, s obzirom da su do sada svoje „da“ izrekli samo kod matičara, odlučili su se zavjetovati na vječnu ljubav i pred Bogom.

Nesvakidašnje zaruke Tonya i Dubravke

Vijest o crkvenom vjenčanju Tonya i Dubravke odjeknula je Hrvatskom, baš poput njihovih zaruka. Naime, nakon pola godina veze, Tony je svoju dragu zaprosio putem naslovnice časopisa Story! Bila je to prva prosidba s naslovnice časopisa dotada.

Čini se kako je Tony u Dubravki pronašao sve što je dosad tražio. Prije nje, bio je u braku s Antonelom Butigan i Ivanom Nobilo. Iz tih brakova, Tony ima sina Christiana te kćer Piju. Njegov sin Christian nedavno je postao otac, a Tony djed. Ne sumnjamo kako se i u toj ulozi Tony vrlo dobro snalazi.

Tonyu i Dubravki želimo sve najbolje u braku te puno sretnih trenutaka sa svojom unučicom Elenom. 😊

Izvor naslovne fotografije: Facebook stranica Tonya Cetinskog, Instagram profil Ante Vrbana

Share on facebook
Share on whatsapp
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se