Došao je i taj dan! Snježana Mehun konačno je stala pred oltar

snjazana-mehun-svadba

Vjenčanje domaće poduzetnice Snježane Mehun i austrijskog jahtaša Franza Shillingera čekali smo s velikim nestrpljenjem, a sada ne možemo vjerovati da se ono zaista dogodilo.

Ne zato što je riječ o vjenčanju poznatih, već zato što je Snježana već duže vrijeme najavljivala kako će njena svadba biti sve samo ne tradicionalna. I tako je i bilo!

Pa kako je onda izgledalo njeno vjenčanje? Otkrivamo u nastavku! 😊

Gosti na vjenčanje stizali gliserima

Snježana je svoje „sudbonosno da“ uvijek zamišljala izreći na nekom posebnom mjestu. Iz tog je razloga odabrala nenaseljeni otočić Piškera na Kornatima. Kako kaže, Kornati su njena najdraža destinacija, a ploveći je sasvim slučajno naletjela na otok Piškeru. Bila je to ljubav na prvi pogled.  

S obzirom da se radi o otoku, uzvanici su na ceremoniju vjenčanja stizali gliserima. Baš kao i ona. S vjenčanom kumom i djeverušama do otočića je doplovila na skupocjenom gliseru, a do Crkve Blažene Djevice Marije došetala bosa!

Romantična ceremonija vjenčanja održala se na otvorenom, ispred prethodno spomenute crkve, a proslava vjenčanja na jahti s kojom su dalje krstarili Jadranom.

snjezana-mehun-vjencanje-jahta

Izvor fotografije: story.hr

snjezana-mehun-vjencanje

Izvor fotografije: vecernji.hr

Moj stav je da mladenka mora blistati od sreće, a ne zbog haljine!

Snježana je na svoj dan iz snova zablistala u vjenčanici otvorenog dekoltea i visokog proreza koju je prema njenoj želji izradio Antun Tin Brišar – dizajner koji radi za njen brend Duchess. Osim za vjenčanicu, Antun Tin je bio zaslužan i za dekoracije; ukras za kosu, buket, dekoracije za stol i konobu. Naravno, uz pomoć njihove suradnice Nikoline Vidivić.

„Moj je stav da mladenka mora blistati od sreće, a ne zbog previše grandiozne haljine u obliku torte“, rekla je Snježana.

Mladoženja pak je odjenuo ležerno vjenčano odijelo u krem boji, bijelu košulju i krem mokasinke.

snjezana-mehun-vjencanica

Izvor fotografije: story.hr

snjezana-mehun-franz-schillinger

Izvor fotografije: story.hr

Hrana, glazba, ples

Uzvanici su na svadbi uživali u tradicionalnoj kuhinji specifičnoj za to područje. Kuhar je bio ribar pa su bile poslužene ribe koje se ne mogu pronaći svugdje, poput kokota, jastoga, zubatca. Osim toga, na meniju se našao i pivac ispod peke. Za desert je bila poslužena Sacher-torta iz hotela Sacher u Beču.

Na pjesmu „The Older I Get“ mladenci su otplesali svoj prvi ples, a samu pjesmu izveli su violončelistica Ana Rucner i bubnjar Marko Duvnjak. Osim njih, za zabavu na vjenčanju pobrinuo se i Dominik Lučić koji je sa svojim bendom svirao apsolutno sve, od hrvatskih pa sve do austrijskih hitova. Spontano su nastupili i Nives Celzijus, Neven Ciganović te Marcel, Franzov poslovni partner, koji, kako kaže Snježana, pjeva fantastično!

Mnoga lica s hrvatske estrade slavila s mladencima

Tko se sve našao na vjenčanju Snježane i Franza? Nives Celzijus, Davor Garić, Ecija Ivušić, Goran Belošević i brojni drugi. Snježanina vjenčana kuma bila je manekenka Antea Kodžoman, a Franzov vjenčani kum Zlatko Mateša.

Iako su svi bili iznenađeni izborom vjenčanog kuma, Snježana je objasnila zašto ova odluka ima smisla. „Zlatko Mateša je moj dugogodišnji prijatelj i podrška i bio je jedna od prvih osoba koje je Franz upoznao u Zagrebu. Kliknuli su na prvu“, rekla je Snježana.

Podsjetimo se, Snježana i Franz u vezi su od 2018. godine, a zaruke su pale ove godine na Maldivima.

Snježana i Franz, sretno! 😊

Izvor naslovne fotografije: story.hr

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se