Mara Bratoš i Nikša Kušelj stali pred oltar i dokazali da za vjenčanje nikad nije kasno

mara-bratos-svadba

Fotografkinja Mara Bratoš i glumac Nikša Kušelj u početku su bili vrlo dobri prijatelji. No, iz prijateljstva se često rađa ljubav, a upravo to se dogodilo i u njihovom slučaju.

Ovaj zaljubljeni par u vezi je od 2013. godine, a četiri godine kasnije pridružila im se kćerkica Pavla. A sada, sada su poželjeli napraviti sljedeći korak u svojoj vezi. Korak u kojem će jedno drugom reći „DA!“. Zapravo, nisu samo poželjeli, već su to i učinili! 😊

Mladenka zasjala u predivnoj vjenčanici domaćeg brenda Alduk

46-godišnja Mara je za svoj dan iz snova odabrala jednostavnu bijelu vjenčanicu s tilom prošaranim cvjetnim uzorkom domaćeg brenda Alduk, dok se mladoženja odlučio za nešto ležerniju kombinaciju – bijele hlače, plavu košulju i tamnoplave mokasinke. I jedno i drugo izgledali su fantastično!

Izlazak mladenaca iz crkve Svetog Nikole bio je popraćen laticama bijelih ruža od kojih se sastojao i mladenkin buket. Kćerkica Pavla na dan je vjenčanja bila veoma uzbuđena i sretna, baš kao i njezini roditelji.

niksa-kuselj-vjencanje

Izvor fotografije: Instagram profil Mare Bratoš

mara-bratos-intimna-svadba

Izvor fotografije: story.hr

Intimna proslava vjenčanja u Cavtatu

Na pitanje zašto su se vjenčali baš u Cavtatu, Mara je odgovorila da su željeli biti blizu svojih korijena, blizu svog mentaliteta i identiteta. Iako je vjenčanju prisustvovalo samo 25 uzvanika, atmosfera je bila i više nego odlična. Nakon ceremonije vjenčanja, mladenci i uzvanici uputili su se u restoran Leut gdje ama baš ništa nije nedostajalo.

Ulogu vjenčane kume Mara je povjerila glumici Jeleni Perčin Otašević, dok je Nikša za svog vjenčanog kuma izabrao dugogodišnjeg prijatelja Nikšu Glavića.

mara-bratos-svatovi

Izvor fotografije: story.hr

Kuda će mladenci otići na medeni mjesec, još uvijek ne znaju. No, znaju da će uživati u svakom trenutku svog bračnog života. Baš kao što su to činili i do sada.

Čestitke mladencima od srca uz želju da njihova ljubavna priča bude inspiracija mnogim parovima! 😊

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil Mare Bratoš

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se