David Temelkov zaprosio svoju dragu na pozornici!

david-temelkov-zaruke

Mladi i talentirani pjevač David Temelkov priredio je svojoj djevojci iznenađenje koje će s radošću pamtiti do kraja života. Tijekom nastupa na događaju Glazbeno ljeto, kleknuo je pred nju i pitao je najvažnije pitanje u životu. 😊

Pjevač, pozornica, ljubav = zaruke

Postoji li savršeniji trenutak za zaruke od onog kada strastveni pjevač stoji na pozornici i dijeli svoj talent s drugim ljudima? Sigurni smo da nema! Vjerujemo da je upravo tako mislio i David i zato se odlučio upravo na prosidbu na pozornici.  

Taj čin dirnuo je ama baš sve, od njegove odabranice Elene pa sve do publike i voditelja. Moramo li zaista spomenuti koji je bio Elenin odgovor? Nakon što je shvatila što se događa, odmah je pohrlila u zagrljaj svog dragog, a publika je sve to ispratila s gromoglasnim pljeskom.

Emotivne zaruke zaljubljenog para zabilježio je Dalibor Petko, voditelj spomenutog događaja koji se održao u Novoj Gradiški.

elena-jung-zaruke

Izvor fotografije: 24sata.hr

Od sudara do zaruka

Ljubavna priča Davida i Elene je zaista simpatična. Prije nekoliko godina, točnije 2015. godine, oboje su prisustvovali koncertu popularnog pjevača Tonyja Cetinskog. Tada David još nije znao za Elenu, a ni ona za Davida. Nakon koncerta, slučajno su se sudarili i u tom trenutku oboje osjetili da između njih postoji nešto posebno.

Elena je jednom prilikom rekla kako ju je David privukao svojim osmijehom, skromnošću i simpatičnošću. Također joj je bilo super što na početku veze nije dobro pričao hrvatski pa su se zajedno smijali tome.

Podsjetimo se, David Temelkov je 2015. godine sudjelovao u talent showu „X Factor Adria“ i osvojio srca domaće publike. Elena pak je bivša pratilja Miss Hrvatske i sadašnja voditeljica na CMC televiziji.

Kada će ovaj predivan par stati pred oltar, ne znamo. Ono što znamo je da će zasigurno biti emotivno, baš poput zaruka! 😉

Mi jedva čekamo vidjeti kakvo će vjenčanje David i Elena prirediti, kao i podijeliti s tobom detalje s njihovog dana iz snova. 😊

Izvor naslovne fotografije: story.hr

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se