Atraktivan hrvatski reprezentativac uplovio u bračnu luku i slomio srca brojnih obožavateljica

josip-brekalo-ceremonija-vjencanja

Čini se kako su naši reprezentativci jedva čekali bolju epidemiološku situaciju kako bi konačno mogli sa dragim ljudima proslaviti najljepši dan u životu.  

Tako smo nedavno svjedočili vjenčanju nogometaša Duje Ćaleta-Cara i njegove odabranice Adriane Đurđević te Duje Čopa i Ane Kurobase.

No, nisu samo nogometaši izrekli svoje „sudbonosno da“, već i rukometaši, a među njima su se našli David Mandić te Igor Karačić.

Na vječnu ljubav zavjetovao se i mladi hrvatski nogometaš Josip Brekalo i time brojnim obožavateljicama dao do znanja da je njegovo srce zauvijek ukradeno! 😊

Mladenka je zasjala u vjenčanici sirena kroja

23-godišnji Josip Brekalo je u subotu 17. srpnja oženio svoju dugogodišnju djevojku i majku zajedničke kćerke, Dominiku Kralj. Iako svoj privatni život par drži uglavnom za sebe, čini se kako se Josip nije mogao suzdržati pa je podijelio nekoliko intimnih trenutaka s vjenčanja sa svojim pratiteljima.

Jedna od fotografija otkrila je intiman trenutak s prvog plesa mladenaca, dok je druga prikazivala emotivan trenutak ceremonije vjenčanja. Zahvaljujući fotografijama, mogli smo vidjeti kako je Josipov vjenčani kum bio također mladi hrvatski reprezentativac Borna Sosa.

josip-brekalo-vjencanje

Izvor fotografije: Instagram profil Josipa Brekala

josip-brekalo-svadba

Izvor fotografije: Instagram profil Josipa Brekala

Mladenka je za svoj dan iz snova odabrala čipkastu vjenčanicu sirena kroja bez naramenica te je imala raspuštenu, blago valovitu kosu. Mladoženja pak je odabrao klasično, elegantno crno odijelo, bijelu košulju i crnu kravatu. I jedno i drugo izgledali su fantastično!

Proslava vjenčanja održala se u poznatom zagrebačkom hotelu Westina, a za prvi ples odabrali su popularnu i vrlo emotivnu pjesmu Dalmatina i Mihaela Starčevića „Jedina ljubav“.

Par je ove godine dobio kćerkicu

Josip i Dominika nedavno su postali i ponosni roditelji kćerkice. Krajem mjeseca svibnja ove godine na svijet je stiglo predivno biće koje nosi ime Nika.

Čestitamo Josipu i Dominiki na ulasku u bračnu luku, ali i na dolasku malene bebice. 😊

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil Josipa Brekala

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se