Otkrivamo detalje raskošnog vjenčanja Mate Rimca

mate-rimac-vjencanje

Nakon tajnog vjenčanja u krugu obitelji i nekolicine prijatelja, Mate Rimac i njegova odabranica sada su priredili raskošno vjenčanje!

Podsjetimo se, Mate i Katarina poznaju se već 17 godina. Od toga su 7 godina u vezi, jednu godinu zaručeni te nekoliko mjeseci vjenčani. U mjesecu svibnju vjenčali su se kod matičara, ali željeli su reći „da“ i pred Bogom. 😊

Do crkve u žutoj Neveri

Predivan par do crkve se dovezao u žutoj Neveri, najnovijem modelu Rimac automobila. Za razliku od tajnog vjenčanja na kojem je mladenka zablistala u kombinezonu poznatog modnog dvojca eNVy room, na crkveno vjenčanje odjenula je dugu raskošnu vjenčanicu s V izrezom, puf rukavima, otvorenim leđima i velikom mašnom na donjem dijelu leđa.

Riječ je o haljini nizozemskog brenda Viktor&Rolf. S obzirom da u Hrvatskoj ne postoji trgovina s haljinama ovog brenda, Katarina je po nju otputovala u Italiju. Ipak, svoju je kreaciju iz snova ubrzo zamijenila kraćom verzijom, haljinom koja seže ispod koljena. Osim luksuzne vjenčanice, za oko nam je posebno zapeo i mladenkin raskošan vjenčani buket koji se sastojao od kombinacije orhideja, ruža i ukrasnih trava.

I Mate je sve očarao svojim modnim odabirom. Kombinacija plavog kariranog odijela, bijele košulje i tenisica stajala mu je fantastično!

nevera-rimac-automobili

Izvor fotografije: dnevnik.hr

mate-katarina-rimac

Izvor fotografije: gloria.hr

Izvor fotografije: gloria.hr

Tema vjenčanja bila je „priroda“

Mladenkina želja bila je vjenčanje u skladu s prirodom. Uz veliki stakleni šator, nalazilo se više od 150 bala sijena koje su služile kao stolice, stolovi od paleta te pivske bačve kao mini šankovi. Bijele zavezane zavjese krasile su unutrašnjost šatora, no po ulasku mladenaca one su se spustile kako bi zadržali svoju privatnost.  

mate-rimac-svadba

Izvor fotografije: dnevnik.hr

Za zabavu do ranih jutarnjih sati bile su zaduženi Bajaga, Zabranjeno pušenje i Matija Cvek, dok su mladenci za prvi ples odabrali Bajaginu pjesmu „Bademi i so“.

Proslava vjenčanja održala se u mjestu Čaić, u okolici rodnog Livna. Upravo tamo se ovaj predivan par i upoznao. Zbog privatnosti para, nije bilo dozvoljeno objavljivanje fotografija na društvenim mrežama. No, to se ipak dogodilo, ali su fotografije bile vrlo brzo uklonjene.

Mate i Katarina, želimo vam svu sreću ovog svijeta! 😊

Izvor naslovne fotografije: jabuka.tv

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se