Emma Bunton rekla „DA“ nakon 23 godine veze!

emma-bunton-vjencanje

Svjedočili smo brojnim zanimljivim ljubavnim pričama poznatih parova, no ljubavna priča Emme Bunton posebno nas je oduševila.

Ova poznata pjevačica i glumica, u dugogodišnjoj je vezi s pjevačem Jadeom Jonesom. Kad kažemo u dugogodišnjoj vezi, mislimo na nevjerojatne 23 godine! Da, da, toliko su njih dvoje zajedno, a tek sada, prije nekoliko dana odlučili su okruniti svoju ljubav brakom. 😊

Emma i Jade već su 15 godina zaručeni

Zaljubljeni par započeo je svoju vezu 1998. godine, a nekoliko godina kasnije, točnije 2006. godine, podijelili su prve sretne vijesti – vijesti o zarukama.  

Zanimljivo je kako su Emma i Jade tek sada stali pred oltar. Naime, tijekom veze dobili su dva sina, 13-godišnjeg Beau i 10-godišnjeg Tatea.

No kako se kaže, što se duže čeka bude slađe. Vjerojatno su se Emma i Jade vodili tim motom.

Što su mladenci nosili na vjenčanju?

Nakon toliko godina veze, Emma i Jade i dalje su izuzetno zaljubljeni. To se svakako može iščitati iz fotografije koju je Jade podijelio na svom Instagram profilu. Njihovi zaljubljeni pogledi i sretni osmijesi govore sve!

Emma je za ovu svečanu prigodu odjenula kratku vjenčanicu s prozirnim rukavima i dugačkim šlepom te obula srebrne sandale nalik japankama. Raspuštenu kosu ukrasila je cvjetnim vjenčićem, a u ruci držala raskošan vjenčani buket od zelenila, bijelog i žutog cvijeća.

Jade pak je odjenuo krem hlače, crnu majicu, sako s potpisom talijanskog brenda Gucci te smeđi šešir.

Nitko nije znao da poznati par sprema vjenčanje. Naime, vjenčanju su prisustvovali samo njihovi roditelji, djeca i kumovi.

emma-bunton-vjencanica

Izvor fotografije: Instagram profil Emme Bunton

emma-bunton-vjencanje

Izvor fotografije: Instagram profil Jadea Jonesa

Pod raskošnim cvjetnim lukom koji se sastojao od zelenila i ruža te okruženi svjećicama koje su davale dodatnu dozu romantike, mladenci su radosno pozirali pred fotografom.

Iako smo još uvijek pod dojmom ove nevjerojatne ljubavne priče, Emmi i Jadeu želimo mnogo sreće i ljubavi u braku! 😊

Izvor naslovne fotografije: slobodnadalmacija.hr

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se