Dušica Andonovska oduševila modnim odabirom na svom vjenčanju

dusica-andonovska-igor-karacic

Jedan od najboljih hrvatskih rukometaša proteklog je vikenda stao pred oltar! Sigurno već naslućuješ kako je riječ o Igoru Karačiću.

Pod vedrim nebom i u prisutnosti svojih najbližih, on i njegova zaručnica izrekli su svoje „sudbonosno da“.

Ne zaboravimo spomenuti i da se vjenčanje dogodilo u tajnosti! S obzirom da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti, nimalo ne čudi što su i ove neprocjenjive trenutke željeli provesti u miru i intimi. 😊

Mladenka zablistala u minimalističkoj mini haljini

Dušica je za svoj poseban dan odjenula vrlo jednostavnu kratku haljinu dugih rukava. Svoj vjenčani look upotpunila je bijelim salonkama i čipkastim velom. I vjenčani buket sastojao se od bijelog cvijeća, odnosno bijelih božura.

Baš kao i Dušica, i Igor se odlučio za jednostavan outfit. Odjenuo je crno odijelo, bijelu košulju i bijele tenisice!

Vijest o vjenčanju na svom je Instagram profilu objavio rukometaš Christian Dissinger. No ni Igor nije mogao sakriti oduševljenje ovim događajem pa je na svom Facebook profilu podijelio fotografiju uz opis „Upravo vjenčani“.

igor-karacic-vjencanje

Izvor fotografije: gloria.hr

dusica-andonovska-vjencanje

Izvor fotografije: story.hr

O romantičnim zarukama Igora i Dušice priča se dan-danas

Prošlo je nešto više od godine dana kada je ovaj zaljubljeni par objavio svoje zaruke. O njihovim romantičnim zarukama priča se dan-danas.

Igor je tadašnju djevojku iznenadio ružinim laticama u obliku srca te svjećicama na podu. Pripremio je i tortu na kojoj je stajao natpis „Hoćeš li se udati za mene?“. Dušica je pristala i tako postala njegova zaručnica! A sada i novopečena supruga. 😊

Igor trenutno igra za poljski klub Kielce te sa svojom partnericom živi u Poljskoj. Par se upoznao kada je Igor igrao za makedonski klub Vardar.

Iako ne otkrivaju detalje iz svog privatnog života, povremenim zajedničkim objavama ipak razvesele svoje pratitelje.

Sretno mladencima i želimo im mnogo ljubavi u njihovom bračnom životu. 🙂

Izvor naslovne fotografije: story.hr

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se