Na ruci poznate glumice Grace Gummer zablistao dijamantni zaručnički prsten

grace-gummer-zaruke

Pale su još jedne zaruke u svijetu slavnih! Britanski glazbenik Mark Ronson zaprosio je glumicu Grace Gummer i to ogromnim dijamantnim zaručničkim prstenom.

Zaljubljeni par nedavno je snimljen u zajedničkoj šetnji, a iz fotografija se jasno može vidjeti koliko su sretni zajedno. 😊

Zaruke nakon manje od godinu dana veze

Nedugo nakon što se službeno rastala od svog prvog supruga, Grace je započela vezu sa sadašnjim partnerom Markom. Iako se zbog pandemije nisu mogli često viđati, čini se kako im to nije predstavljalo problem. Njihove zaruke dokaz su da ljubav ne poznaje granice.

Zaručnici isprva nisu htjeli komentirati vijesti o zarukama, no čini se kako glazbenik nije mogao sakriti oduševljenje pa je tako tijekom svog podcasta potvrdio nagađanja. „Zaručio sam se prošlog vikenda“, rekao je Mark u razgovoru s australskim glazbenikom Kevinom Parkerom.

Također se našalio kako je njegov prvi poljubac sa zaručnicom bio otrcan, ali će ga svejedno pamtiti zauvijek.

Postoji razlog zašto je britanski glazbenik baš u ovom trenutku odlučio otkriti sretne vijesti. Naime, u tijeku njegovog prvog maženja s glumicom su u pozadini svirale pjesme s albuma InnerSpeaker čiji je glavni autor upravo Kevin Parker.

grace-gummer-mark-ronson

Izvor fotografije: tportal.hr

Zaručnici iza sebe imaju propale brakove  

I Grace i Mark iza sebe imaju propali brak. Glumica se u srpnju 2019. godine u tajnosti vjenčala s američkim glazbenikom Tayom Straithairnom, no već u kolovozu živjeli su odvojeno. Njihov brak trajao je svega 42 dana!

S druge strane, Mark je od 2011. do 2018. godine bio oženjen s francuskom glumicom Joséphine de La Baume.

Mark Ronson je osvojio čak sedam nagrada Grammy, a poznat je po suradnji s glazbenim zvijezdama kao što Amy Winehouse, Adele, Lady Gaga, Lily Allen, Robbie Williams, Miley Cyrus i Bruno Mars. Grace pak je svoju slavu osim neusporedivim talentom stekla i na račun svoje majke, trostruke oskarovke Meryl Streep.

Želimo Grace i Marku mnogo sreće u daljnjem životu i jedva čekamo vidjeti u kakvim će kreacijama ovaj predivan par zablistati. 😊

Izvor naslovne fotografije: together.nbcuni.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se