Ana Bučević rekla „DA“ nakon dvije godine veze

ana-bucevic-zaruke

Sigurno si barem jednom čula za Anu Bučević. Riječ je o najpoznatijoj motivacijskoj govornici na području Hrvatske, ali i šire. Sudeći prema fotografijama koje rado dijeli na svojim društvenim mrežama, Ana nikad nije bila sretnija kao što je sa svojim novim partnerom Markom Nikolićem. A kako doznajemo, njih su dvoje nedavno proslavili i zaruke! 😊

Intimne zaruke u Beču

Već duže vrijeme kruže priče o zarukama Ane Bučević i njenog sadašnjeg partnera. No, sada je njena sestra blizanka Nada potvrdila glasine.

Budući da Ana svoju privatnost vrlo dobro krije od javnosti, detalji o njihovim zarukama nisu poznati. Jedino je poznato da su zaruke bile intimne i da su se dogodile u Beču. To nimalo ne čudi budući da zaljubljeni par od prošle jeseni zajedno žive upravo tamo.

Novopečeni zaručnici nisu otkrili ni kada će se dogoditi vjenčanje, no ne bi se iznenadili kada bi ono bilo uskoro. Zajedno su već dvije godine, a svoju su vezu javnosti otkrili u srpnju 2020. godine.

ana-bucevic-marko-nikolic

Izvor fotografije: Instagram profil Ane Bučević

Treća sreća?

Podsjetimo se, Ana se 2019. godine rastala od tadašnjeg supruga Saše Dvornika s kojim ima sedmogodišnjeg sina Lukasa. Prije toga, bila je još jednom braku u kojem je rođena njena kći Ani.

„Živim ljubav u svoj svojoj punini. Istinsku definiciju ljubavi. Ako se dogodi da to više nije ljubav, to završavam i idem opet dalje živjeti ljubav. Zapravo ljubav je esencija života jer mi smo ljubav“, jednom je prilikom izjavila.

Anin novopečeni zaručnik također je rastavljen i ima troje djece, kćerku Lenu te sinove Luku i Petra. Njegova djeca žive s majkom u Beogradu, no često dolaze u Beč na druženje s ocem.

S Anom se u Beč preselio njen sin Lukas i tamo krenuo u prvi razred, dok je kći Ani ostala živjeti s tetom Nadom u rodnom Splitu. Nakon što riješi školske obaveze, i Ani će se pridružiti ovoj sretnoj obitelji u Beču.

ana-bucevice-obitelj

Izvor fotografije: Instagram profil Ane Bučević

Želimo Ani i Marku puno sreće i čiste ljubavi. Onakvu kakvu već sad žive! 😊

Izvor naslovne fotografije: gloria.hr

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se