Intimno vjenčanje Monike Kravić i Frana Olujića

vjencanje-monike-kravic

Monika Kravić i Fran Olujić izrekli su svoje „sudbonosno da“. Svoje vjenčanje organizirali su na vrlo specifičan dan – Praznik rada.

Vjenčanje se održalo u krugu obitelji i nekolicine prijatelja. Naravno, u skladu sa svim epidemiološkim mjerama. 😊

Novopečeni supružnici očekuju prinovu!

Monika Kravić i njen odabranik vjenčali su se kod matičara, a proslava vjenčanja održala se u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn. Za svog vjenčanog kuma, Fran je odabrao dugogodišnjeg prijatelja Novicu Petrača. A koga je Monika odabrala za svoju desnu ruku, ne zna se.

monika-kravic

Izvor fotografije: story.hr

No ono što se zasigurno zna je da novopečeni supružnici očekuju prinovu! Naime, Monika je već četiri mjeseca u blaženom stanju. Tako će zaljubljeni par sada biti bogatiji za još jedan život. Supružnici znaju i spol djeteta. Bit će muško! Moniki će to biti treće dijete, a Franu prvo.

Zaruke nakon godinu dana veze

Bivša voditeljica Monika Kravić ima iza sebe propali brak s Marijem Mamićem s kojim ima dvojicu sinova – Jakova i Josipa koje obožava i za koje bi učinila apsolutno sve! Službeni razvod s Marijem se dogodio 2017. godine. U ožujku prošle godine, Monika je prvi puta viđena s muškarcem, sadašnjim suprugom Franom Olujićem.

monika-kravic-fran-olujic

Izvor fotografije: story.hr

Kako doznajemo, u veljači ove godine uslijedile su zaruke na zajedničkom putovanju u tropske krajeve. Iako svoju vezu od samih početaka drže u tajnosti, Monikina razmišljanja o ljubavi vrlo su jasna.

“Ljubav je jedino što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav je i žrtva, ljubav su i leptirići… Za ljubav ima mjesta kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bih prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu”, rekla je jednom prilikom.

Želimo Moniki i Franu mnogo ljubavi i smijeha u zajedničkom životu te da nikada, ali baš nikada ne odustanu od ljubavi! 😊

Izvor naslovne fotografije: tportal.hr

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se