10 haljina s ovogodišnje dodjele Oscara koje možeš odjenuti i kao vjenčanicu

dodjela-oscara-haljine

Jesi li već bacila pogled na ovogodišnju dodjelu Oscara? Slavne glumice kao i svake godine zablistale su upečatljivim kreacijama kako bi se istaknule i bile zapamćene.

S obzirom da njihove glamurozne haljine često služe kao inspiracija za vjenčanicu, u nastavku ti donosimo nekoliko modela koje su nama posebno zapele za oko. Pa krenimo redom. 😊

Maria Bakalova

Haljina Marie Bakalove izgleda zaista bajkovito. Kao da se umjesto na dodjelu Oscara uputila na svoje vjenčanje, zar ne?

Ako si jedna od onih koje žele istaknuti grudi ili možda nakit, tada razmisli o vjenčanici V-izreza. 

bijela-haljina-vjencanje

Izvor fotografije: zadovoljna.dnevnik.hr

Stacey Walker King

Cvjetni uzorci jednostavne ne izlaze iz mode. Odabereš li ovu kreaciju za svoje vjenčanje, vjeruj, izgledat ćeš poput prave princeze.

haljina-cvjetni-uzorak

Izvor fotografije: vogue.com

Viola Davis

Želiš li stil vjenčanice koji je neobičan i neviđen? Neka ti za inspiraciju posluži haljina Viole Davis. 😉

haljina-dodjela-oscara

Izvor fotografije: zadovoljna.dnevnik.hr

Mia Neal

A što kažeš na ovaj predivnu dvodijelnu kreaciju? Planiraš li vjenčanje negdje uz obalu mora ili na plaži, svakako razmisli o ovakvom tipu vjenčanice.

mia-neal-haljina

Izvor fotografije: ca.finance-yahoo.com

Jena Friedman

Ako si tip osobe koja voli jednostavnost i eleganciju, tada će te haljina Jene Friedman zasigurno oduševiti. Baš kao što je sve prisutne na dodjeli Oscara.

bijela-haljina-dodjela-oscara

Izvor fotografije: vogue.com

Vanessa Kirby

Tko kaže da vjenčanica ne može biti u boji? Unatrag nekoliko godina takve su vjenčanice u trendu! Posebno vjenčanice u nježno ružičastoj boji, boji šampanjca ili bež boji.

haljina-oscar

Izvor fotografije: harperbazaar.com

Dana Murray

Prugaste vjenčanice su top trend u 2021. godini, dok su midi vjenčanice vrlo popularne već nekoliko godina. Kad se to dvoje spoji, dobivamo jednu predivnu haljinu, baš kao što je haljina Dane Murray.

midi-haljina-oscar

Izvor fotografije: vogue.com

Paulina Porizkova

Da, da, i zlatna boja vjenčanice dolazi u obzir! Ne razbijaj glavu hoće li se to nekom svidjeti, već slušaj sebe i odaberi vjenčanicu po svojoj želji.

haljina-boja-sampanjca

Izvor fotografije: vogue.com

Margot Robbie

Ahh, tko se između svih tih kreacija može odlučiti samo za jednu? Ova siva haljina s cvjetnim uzorcima toliko je divna da joj malo tko može odoljeti. Izabereš li haljinu poput ove, sigurne smo da ćeš sve ostaviti bez daha.

srebrna-haljina-vjencanje

Izvor fotografije: zadovoljna.dnevnik.hr

Regina King

Za kraj, tu je i haljina V-izreza i unikatnih rukava. Umjesto za crkveno vjenčanje, ovakvu haljinu možeš odjenuti za građansko vjenčanje.

plava-haljina-vjencanje

Izvor fotografije: zadovoljna.dnevnik.hr

I, koja od ovih kreacija ti je najviše zapela za oko? 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se