Jelena Veljača ponovno rekla „DA“ nakon nekoliko mjeseci veze

jelena-veljaca-zaruke

Hrvatska filmska, televizijska i kazališna glumica Jelena Veljača zaručila se za Vitu Turšića! Sretne vijesti otkrili su članovi njene obitelji.

Koliko je zaljubljena i sretna, Jelena nimalo ne skriva. Naime, na svom Instagram profilu često dijeli trenutke svakodnevnice s deset godina starijim odabranikom Vitom. 😊

Ljubavna priča Jelene i Vita

Jelena i Vito upoznali su se u lipnju 2020. godine kada je gostovala u njegovom podcastu „BizCasting“. Samo tri mjeseca nakon toga viđeni su kako izmjenjuju nježnosti na terasi jednog zagrebačkog kafića.

Da je riječ o ozbiljnoj vezi, dalo se naslutiti kada je Jelena otkrila da sa svojim odabranikom započinje zajednički život. Dogodilo se to nakon potresa u kojem je stradala njena kuća. Sada zajedno sa svojom kćerkicom Lenom i Vitom uživa u stanu od 165 kvadrata u Martićevoj ulici u centru Zagreba.

jelena-veljaca-vito-tursic

Izvor fotografije: Instagram profil Jelene Veljače

“Vito i ja smo povezani od upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena provedenog u poslovnom okruženju. Dakle, uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav. Briljantno je pametan, utješno iskren, nježan i beskrajno duhovit. Ne mogu reći manje od toga,” izjavila je jednom prilikom Jelena.

Također je izjavila da i dalje vjeruje u ljubav i odnose koji traju.

jelena-veljaca-ljubav

Izvor fotografije: Instagram profil Jelene Veljače

Jeleni će ovo biti treći brak

Podsjetimo se, Jelena iza sebe ima dva propala braka. Prvi je puta u bračnu luku uplovila s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, a njihov je brak trajao tri godine.

jelena-veljaca-janko-popovic-volaric

Izvor fotografije: jutarnji.hr

S glumcem Draženom Čučekom također je bila u braku tri godine. Nakon razvoda koji se dogodio 2018. godine, njih su dvoje ostali u prijateljskim odnosima zbog petogodišnje kćerkice Lene.

jelena-veljaca-drazen-cucek

Izvor fotografije: story.hr

S druge strane, Vito se u lipnju prošle godine razveo od supruge Jelene Mesić Turšić, s kojom ima dvoje djece.

Držimo palčeve Jeleni i Vitu da njihova ljubav potraje! 😊

Izvor naslovne fotografije: gloria.rs

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se