Na pomolu vjenčanje mladog reprezentativca Andreja Kramarića

andrej-kramaric

Još jedna sretna vijest stiže nam iz nogometnog svijeta!

Mladi hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić zavjetovat će se na vječnu ljubav dugogodišnjoj djevojci Miji Ćurković! Ovaj zaljubljeni par sada ima čak dva razloga za slavlje. Osim što će jedno drugom izreći svoje „sudbonosno da“, njih će dvoje uskoro postati i roditelji. 😊

Intimno vjenčanje Andreja Kramarića

Kako doznajemo, Andrej i njegova odabranica vjenčat će se 31. ožujka u Zagrebu. Riječ je o intimnom vjenčanju, uz prisutnost najužih članova obitelji. Iako do sada nije bilo uobičajeno da parovi sklapaju brak u tjednu, čini se kako će zbog trenutne situacije u svijetu to postati sve popularnije.

Zanimljivo je spomenuti i kako će proslavljeni reprezentativac samo dan prije vjenčanja u dresu Hrvatske odigrati kvalifikacijsku utakmicu s Maltom.

No, sretnim vijestima tu nije kraj! Ovom predivnom paru će se najesen pridružiti i malo predivno biće koje će zasigurno obogatiti njihove živote. 😊

andrej-kramaric-mia-curkovic

Izvor fotografije: Instagram profil Andreja Kramarića

Vjenčanje nakon četiri godine veze

Ljubavna priča Andreja i Mie započela je 2017. godine, godinu dana nakon što je mladi nogometaš počeo igrati za njemački nogometni klub Hoffenheim. No kako je Mia u to vrijeme još uvijek studirala u Zagrebu, vezu su održavali na daljinu. Odnos na daljinu nimalo nije poljuljao njihovu vezu. Ipak, jedva su čekali da počnu živjeti zajedno.

Buduću supružnici upoznali su se u jednom zagrebačkom kvartu gdje je Mia osvojila Andreja na prvi pogled.

Iako ne govori često o svom privatnom životu, Andrej je jednom prilikom ispričao kako je to izgledalo. Naime, Miu su poznavali svi njegovi prijatelji i roditelji. S obzirom da je često boravio izvan Hrvatske, jedino je on nije poznavao. Tako je jednom potpuno slučajno naletio na nju i pitao najboljeg prijatelja tko je ta djevojka. On se pritom počeo smijati jer mu nije bilo jasno kako je ne poznaje. Samo upoznavanje krenulo je polako, a kako su se roditelji već međusobno poznavali, upoznavanja s njima nije bilo.

Nakon što je prošle godine završila studij, Mia se preselila u Njemačku i od tada konačno žive zajedno. 😊

Izvor naslovne fotografije: gloria.hr

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se