Snježana Mehun otkrila detalje o svom nadolazećem čarobnom vjenčanju

snjezana-mehun-vjencanje

Nakon zaruka na egzotičnim Maldivima, Snježana Mehun i njen odabranik Franz Schillinger proveli su romantičan vikend u luksuznoj vili na brežuljku nadomak Firenze. Riječ je o, kako kaže, vili koja je pretvorena u prekrasan butik hotel. Iako još uvijek nije sigurna, smatra kako se upravo u toj vili udala i Kim Kardashian.

No iako su u Firenzi bili već mnogo puta, razgledavanje ovog grada sada im predstavlja još veći užitak jer to sada prvi puta rade kao zaručnici. Snježana priznaje i kako, baš poput svih zaručenih djevojaka i žena, cijelo vrijeme maše zaručničkim prstenom. Naime, izuzetno je sretna i ponosna što je napokon pronašla „onog pravog“. 😊

„Naše vjenčanje bit će spektakularno!“

Iako nisu odredili datum vjenčanja, jedno je sigurno – vjenčanje će biti spektakularno! Snježana cijeli život organizira evente no ovaj će biti poseban. Snježana je otkrila još jedan zanimljiv podatak. Kako se Franz godinama bavi jahtama te su oboje veliki zaljubljenici u brodove, na vjenčanju će imati nekoliko jahti na kojima će biti uzvanici.

Osim toga, vjenčanje će se održati na hrvatskoj obali. Ideja je da to bude potkraj ljeta, u rujnu. Nadaju se kako će do tada situacija s pandemijom biti nešto bolja kako bi vjenčanju mogla prisustvovati i njegova kćer koja trenutno živi u Kanadi.

Iako su se oko toga vrlo brzo dogovorili, čini se da će im dogovor oko glazbe predstavljati najveći problem. Naime, Snježana obožava slušati Conchitu, dok je Franz veliki obožavatelj Thompsona. Vjerujemo kako će ipak pronaći kompromis.

snjezana-mehun-franz-schillinger

Izvor fotografije: Instagram profil Snježane Mehun

Snježana je otkrila i detalje oko izgleda vjenčanice. Kako doznajemo, bit će to jednostavna kreacija u stilu haljina njenog brenda Duchess. Nadodaje i kako, ako je mladenka sretna, blistat će bez obzira na haljinu.

Organizacija njihovog vjenčanja u punom je jeku, a mi jedva čekamo vidjeti kako će ono izgledati. 😊

Izvor naslovne fotografije: story.hr

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se