Poznati hrvatski poduzetnik zaprosio 28 godina mlađu djevojku

dragan-jurilj-zaruke

Da razlika u godinama nije prepreka ljubavi dokazali su i 50-godišnji poduzetnik Dragan Jurilj i njegova 28 godina mlađa odabranica Michelle Korenić. Naime, nakon dvije godine veze uslijedile su zaruke u kojima je ona bez imalo oklijevanja izrekla „DA!“ 😊

Romantične zaruke u Veneciji

Poduzetnik i manekenka nedavno su posjetili Veneciju kako bi stvorili nezaboravne zajedničke uspomene. Pritom Michelle nikako nije očekivala da će joj najdraža uspomena biti – zaruke. U luksuznom hotelu Aman u kojem su boravili, Dragan je Michelle iznenadio ogromnim zaručničkim prstenom s potpisom popularnog brenda Tiffany & Co.

Osim prsten, pripremio je i raskošne bukete cvijeća kao i uokvirenu fotografiju filmske ikone Audrey Hepburn iznad koje se nalazila i posebna ljubavna poruka.

dragan-jurilj-zaruke

Izvor fotografije: index.hr

zarucnicki-prsten-tiffany&co

Izvor fotografije: index.hr

Ljubavni život Dragana Jurilja

Prije veze s mladom Michelle, poduzetnik je bio u dugogodišnjoj vezi s bivšom manekenkom Sunčicom Lalić. Iako su zajedno bili čak šesnaest godina, nikada nisu uplovili u bračnu luku. No tijekom trajanja ljubavne veze dobili su sina Ariena.

dragan-jurilj-suncica-lalic

Izvor fotografije: vecernji.hr

Nakon toga je Dragan bio u braku s 28-godišnjom manekenkom Miom Franić. Nakon godinu dana veze, izrekli su svoje „sudbonosno da“ u Maroku. Kako su oboje strastveni zaljubljenici u putovanja i egzotične zemlje, nije ni čudo što su se odlučili na destinacijsko vjenčanje. No razlike među njima ipak su presudile i njihovom braku došao je kraj nakon samo godinu dana i četiri mjeseca.

dragan-jurilj-mia-franic

Izvor fotografije: tportal.hr

Dragan sada uživa u zagrljaju mlade Michelle – bivše Miss Earth i studentice Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu.

Inače, Dragan Jurilj je suvlasnik i direktor geotermalne elektrane u Velikoj Cigleni kod Bjelovara. Kao sportaš svojevremeno je nastupao na Olimpijadi s taekwondo reprezentacijom.

Čestitamo zaljubljenom paru i jedva čekamo vidjeti u kakvoj će kreaciji prelijepa Istrijanka zasjati.

P.S. Bez brige, i tebe ćemo prvom prilikom obavijestiti o tome. 😊

Izvor naslovne fotografije: coverstyle.hr

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se