Što pokloniti muškarcu za Valentinovo? Donosimo ti 5 originalnih ideja

pokloni-valentinovo

Bliži se najromantičniji dan u godini pa sigurno razmišljaš o savršenom poklonu za svog dragog. Naravno, želiš da to bude nešto posebno i drugačije, baš kao što je i on. 😊

Kako se ne bi obeshrabrila i odustala od namjere da svog muškarca iznenadiš originalnim poklonom, u nastavku smo pripremile nekoliko ideja koji će ga zasigurno razveseliti.

Narukvica s ljubavnom porukom

Pokloni svom muškarcu narukvicu s ljubavnom porukom. To može biti rečenica ili stih koji za vas ima posebno značenje. Ili možda vaši inicijali, datum i godina… U slučaju da tvoj dragi ima određen ukus, tada mu pokloni narukvicu u tom stilu. Sigurne smo da je neće htjeti skinuti ni za vrijeme tuširanja.

muska-narukvica

Izvor fotografije: groovyguygifts.com

Personalizirani prijenosni punjač

Tvoj dragi često koristi mobitel i stalno je u panici zbog prazne baterije? Onda je Valentinovo savršena prilika da mu pokloniš prijenosni punjač. Vjeruj nam, bit će ti neizmjerno zahvalan. Punjač možeš personalizirati njegovim imenom, vašim inicijalima, citatom ili ljubavnom porukom. Što god odabrala, jednostavno ne možeš pogriješiti.

personalizirani-prijenosni-punjac

Izvor fotografije: detales.hu

Personalizirana čaša

Ako tvoj dragi voli popiti pivo, pokloni mu personaliziranu čašu ili kriglu s natpisom „Volim te više nego što ti voliš pivo“. Ovakav poklon istovremeno je i koristan, zabavan, ali i romantičan.

personalizirana-casa

Izvor fotografije: gettingpersonal.co.uk

Personalizirani okvir

U slučaju da se tvoj dragi bavi nekim sportom (npr. nogometom) pokloni mu personalizirani okvir s majicama. Neka na jednoj majici stoji njegovo ime i broj dresa kojeg inače nosi kada igra nogomet, a na drugoj tvoje ime i broj po želji. U nastavku možeš dodati i nekoliko rečenica, poput „zauvijek zajedno“, „savršen tim“ ili što god već ti padne na pamet.

personalizirani-okvir

Izvor fotografije: gettingpersonal.co.uk

Personalizirana kutija

Znaš onu iskru u oku i osmijeh na licu kada nabrajaš svom muškarcu razloge zašto ga voliš? E pa onda mu za Valentinovo pokloni personaliziranu kutiju u kojoj ćeš staviti nekoliko papirića na kojima će pisati stvari koje voliš kod njega. Bit će prilično iznenađen, ali i sretan.

personalizirana-kutija

Izvor fotografije: gettingpersonal.co.uk

Naravno, spomenute poklone možeš bez problema i kombinirati.

I, s kojim od ovih poklona ćeš iznenaditi svog dragog? Piši nam u komentaru. 😊

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se