Mladenke s istančanim ukusom napokon dobile THE lokaciju za svoje vjenčanje

STUDIO.weddings&events

Planirate li uskoro svoju ljubav okruniti vjenčanjem, potraga za lokacijom na kojoj ćete prirediti svečanu proslavu za svoju rodbinu i prijatelje vjerojatno je prvo što se nalazi na „to do“ listi.

Činjenica je da tržište nudi more raznih lokacija za vjenčanje, od klasičnih sala i restorana, sve do pitoresknih seoskih imanja i bajkovitih dvorana. Nažalost, među tim brojnim lokacijama za proslavu vjenčanja, rijetke su one koje spajaju tradiciju s urbanošću, a upravo to je ono što moderne mladenke traže za svoje vjenčanje. Inspiraciju naravno crpe s Instagrama.

STUDIO.weddings&events nudi drugačiji koncept vjenčanja

Upravo taj drugačiji, usudile bismo se napisati „instagramični“ koncept vjenčanja nudi STUDIO.weddings&events, koji je nedavno otvorio svoja vrata na lokaciji Jadran filma. STUDIO nam je predstavio koncept prostora za vjenčanja i evente čiji je naglasak na održivom konceptu uz dodane vrijednosti svojih usluga i ponude. Prostor za intimna vjenčanja do 90 osoba, neutralne boje, pampas trava, elegantno perje, ručno rađena keramika i masivni drveni stolovi zaštitni su znak novog studija, kojeg potpisuje tim vodećih stručnjaka iz svijeta vjenčanja: Showroom.design&events, Zvona catering, Weddings in Croatia i Nebo.

Vizualno je prostor osmišljen kao multifunkcionalni koncept, s unutarnjim i vanjskim prostorom, koji se djelomično nadograđuje i mijenja u skladu s potrebama klijenta i tipu eventa. Transformacija novog prostora poštuje povijest i duh Jadran filma, ali i daje jednu potpuno novu vizualizaciju i pristup poštujući koncept održivosti i svjetskih trendova u kulturi vjenčanja.

Vjenčanje bez stresa

Prostor je prije svega namijenjen mladenkama koje štuju minimalizam i cijene nenametljivu estetiku. Takvim, urbanim mladenkama, užurbani stil života ostavlja vrlo malo prostora za organizaciju važnog životnog događaja poput vjenčanja. Zato za njih organizaciju i koordinaciju vjenčanja preuzima uvježbani tim Weddings in Croatia, koji mladencima pruža  potporu u planiranju i potpuni osjećaj sigurnosti da cijeli događaj prođe bez stresa: od prvih koraka do finalne realizacije svih dogovorenih usluga na dan vjenčanja.

Prepoznajete li se u ovoj priči, ne preostaje vam ništa drugo nego najaviti se za razgled lokacije na e-mail: studioweddingsandevents@gmail.com.

Autorica fotografija: martinaskrobotphotography

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se