Tajno i intimno vjenčanje Ivana Perišića

tajno-vjencanje-ivan-perisic

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil joop8

Ivan Perišić i njegova odabranica Josipa, još su jedan u nizu parova kojima je ljubav važnija od raskošnih proslava vjenčanja. Svoje su bračne zavjete obnovili u tajnosti, okruženi najbližim članovima obitelji. 😊

Uoči osme godišnjice građanskog braka, Ivan i Josipa stali pred oltar

31-godišnji Ivan Perišić i njegova godinu dana starija supruga u tajnosti su obnovili svoje bračne zavjete. Vjenčanje se održalo 17. srpnja u mjestu Grohote na otoku Šolti.

Ceremoniju vjenčanja predvodio je don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila, a toj su intimnoj ceremoniji, ali i proslavi vjenčanja prisustvovali samo najuži članovi obitelji. Proslava vjenčanja održala se u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Josipa Perišić zablistala je u staroj – novoj vjenčanici

Kako doznajemo, Josipa za crkveno vjenčanje nije kupovala novu vjenčanicu, već je iskoristila onu koju je nosila na građanskom vjenčanju 2012. godine.

Budući da je tada bila u blaženom stanju, vjenčanicu je dala prilagoditi sadašnjem obliku tijela. Riječ je o laganoj, padajućoj vjenčanici s potpisom britanske modne dizajnerice Viviene Westwood.

Budući da gotovo svi sretne vijesti poput vjenčanja dijele sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, Josipa i Ivan odlučili su ipak sve zadržati za sebe.

Ljubav između Ivana i Josipe Perišić rodila se u školskim klupama

Ivan i Josipa Perišić zaljubili su se još u srednjoj školi, a mnogi izvori navode kako su i sjedili u istoj klupi. Njihova je ljubav zaista jedna od onih rijetkih koju ništa ne može poljuljati.

Ubrzo nakon građanskog vjenčanja, supružnici su dobili prekrasnog malog dječaka Leonarda. Dvije godine kasnije pridružila im se i djevojčica Manuela.

Supružnici su nakon vjenčanja uživali na Jadranu

Dan nakon vjenčanja, Josipa je svojom objavom na Instagram profilu ipak dala naslutiti da su obnovili bračne zavjete. Objavila je fotografiju na kojoj poziraju vozeći se brodom, a u opisu je stajao tekst „I to je sve ljudi. Ljubav i brak.“

Držimo palčeve da ćemo još dugo svjedočiti njihovoj maloj bajki. Josipa i Ivan, želimo vam puno sreće u braku! 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se