Evo kako je izgledalo vjenčanje najboljeg nogometaša svijeta

vjencanje-luka-modric

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil Luka Modrić

Nedavno smo ti pisale o Davidu i Victoriji Beckham koji su ove godine proslavili 21. godišnjicu braka, a danas smo ti pripremile još jednu sličnu priču. Luka i Vanja Modrić proslavili su svoju veliku 10. godišnjicu građanskog vjenčanja.

Građansko vjenčanje Luke i Vanje Modrića

35-godišnji Luka i njegova tri godine starija odabranica, vjenčali su se 2010. godine kod matičara. Razlog zbog kojeg su organizirali intimnu ceremoniju vjenčanja bio je njihov sin. Vanja je tada bila u blaženom stanju, a ubrzo nakon vjenčanja maleni je Ivan došao na svijet.

Crkveno vjenčanje Luke Modrića glasilo je za vjenčanje godine

Godinu dana kasnije, Luka i Vanja Modrić konačno su stali pred oltar. Svoje su bračne zavjete obnovili u zagrebačkoj crkvi Majke Božje Lurdske, a Vanju je do oltara ispratio Zdravko Mamić. Proslava vjenčanja održala se u zagrebačkom hotelu Westin.

Vjenčanicu boje šampanjca Vanja nije presvlačila

Unatoč činjenici da zaista uživaju obilje, mladenci su se pokazali kao skroman i jednostavan par. Iako se brojne poznate osobe tijekom vjenčanja presvlače u druge kreacije, s Vanjom to nije bio slučaj.

Cijelu je noć provela u  jednostavnoj vjenčanici boje šampanjca, dok je Luka nosio crno odijelo u kombinaciji s bijelom košuljom i crnom kravatom.

Zabava do ranih jutarnjih sati

Za fantastičnu zabavu na vjenčanju Luke i Vanje Modrića bili su zaslužni Mladen Grdović, Halid Bešlić te klapa Intrade.

Vjenčanju su, naravno, prisustvovala i mnoga slavna lica. Među njima bili su Vedran Ćorluka, Eduardo da Silva, Stipe Pletikosa, Boško Balaban, Slaven Bilić, Tatjana Jurić i brojni drugi. Vjenčanje svojih roditelja nije propustio ni maleni sin Ivan. 

Jednostavan i skladan par proslavio 10. godišnjicu braka

Luka i Vanja Modrić nikada nisu plijenili pozornosti javnosti skandalima. Poznati su kao skladan par koji živi mirnim životom s troje djece. Osim sina Ivana, tijekom braka dobili su i dvije kćeri, Emu i Sofiju.

Podsjetimo se, Luka i Vanja upoznali su se kada je Luka imao svega 19 godina. Njihov prvi susret dogodio se u jednom zagrebačkom kafiću. Kako doznajemo, nakon dugog telefonskog razgovora osjetili su da je to-to. 😊

Luka i Vanja pravi su primjer kako se jednostavnost ne mjeri količinom novca te kako i poznate osobe mogu živjeti pravu ljubav. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se