Otkrij trendove vjenčanih odijela za 2020. godinu

vjencana-odijela-trendovi-2020

Svake godine svjedočimo novim trendovima u svijetu vjenčanja pa tako i novim trendovima vjenčanih odijela.

Ako još uvijek nisi odabrao svoj vjenčani outfit, prouči trendove vjenčanih odijela za 2020. godinu koje smo ti pripremile. Možda baš ovdje pronađeš inspiraciju za svoje savršeno odijelo. 😊

Novi trend – vjenčano odijelo od satena

Svjetski dizajneri vjenčanih odijela predstavili su novi, ovogodišnji trend vjenčanih odijela od satena.

Boje koje će prevladavati tijekom godine jesu svijetlo i tamno siva pa čak i svijetlo roza. Također, ove je godine popularan i trend nošenja tenisica na takvu vrstu vjenčanih odijela.  

Vjenčana odijela na pruge vraćaju se modu

Vjenčano odijelo s uzdužnim prugama ove je godine top trend. Brojni dizajneri diljem svijeta stavili su fokus baš na takvu vrstu odijela.

Želiš li klasično odijelo s duplim kopčanjem ili možda neki moderniji stil, s vjenčanim odijelom na pruge ne možeš nikako pogriješiti.

vjencana-odijela-pruge

Izvor: hespokestyle.com

I vjenčana odijela s duplim kopčanjem su ove godine hit

Popularna su i vjenčana odijela s duplim kopčanjem, a posebice odijela s duplim kopčanjem i dubokim V izrezom. Takva se odijela nose otkopčana pa su zbog toga odličan izbor za ljetno vjenčanje i visoke temperature zraka.

vjencana-odijela-duplo-kopcanje

Izvor: amazon.com

Što je s kariranim vjenčanim odijelima?

I karirana odijela našla su svoje mjesto na popisu trendova vjenčanih odijela za 2020. godinu. Ipak, ove su godine popularne nešto svjetlije nijanse, s velikim kvadratima.

karirana-vjencana-odijela

Izvor: aysoti.com

Karirano odijelo možeš uskladiti s čarapama u različitoj boji i na taj način stvoriti pomalo ludi vjenčani outfit. Smatraš li da to nije uobičajeno kod mladoženja, pogledaj na Pinterestu. Iznenadit ćeš se koliko se njih odlučuje upravo na tu kombinaciju.

Klasičan smoking ne izlazi iz mode

Želiš li izgledati formalno i elegantno, tada je najbolji izbor za tebe upravo smoking. On već godinama stoji na listama trendova vjenčanih odijela.

P.S. Ove su godine najpopularnije boje vjenčanih odijela burgundy boja, zlatna i bakrena boja.

Nadamo se da će ti ovi savjeti služiti i da ćeš vrlo brzo pronaći svoje savršeno vjenčano odijelo. Sretno! 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se