Poznati stilist Marko Grubnić rekao je “DA”!

marko-grubnic-zaruke

Izvor naslovne fotografije: Instagram profil Marko Grubnić

Marko Grubnić, poznat kao „,modni mačak“ sa svojim je pratiteljima nedavno podijelio sretne vijesti – zaruke!

Kao što to obično biva, na svom je Instagram profilu objavio nekoliko fotografija te večeri. Romantika i luksuz, riječi su koje najbolje opisuju ovaj događaj.

Romantične zaruke Marka Grubnića

„Život je putovanje, a ljubav je ono što to putovanje čini vrijednim. 06.06.2020. Zaruke iz bajke.“, napisao je Marko u opisu fotografije.

marko-grubnic-zarucnicki-prsten

Izvor: Instagram profil Marko Grubnić

Zaruke su se dogodile u jednom zagrebačkom restoranu, a mnoštvo svijeća i latica ruža nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

Kako doznajemo, trebala je to biti sasvim obična večera koja se pretvorila u večer za pamćenje! 😊

Marko je pozirao sa šampanjcem u ruci na kojem se jasno vidio njegov zaručnički prsten. Još jedna zanimljiva fotografija bila je kako sjedi ispred ogromnog natpisa „Marry me?“.

Njegovi pratitelji bili su oduševljeni pa su se u komentarima fotografija nizale brojne čestitke. Među poznatima čestitali su mu Maja Šuput, Ella Dvornik, Indira Levak, Sonja Kovač i brojni drugi.

Zaručnički prsten s dijamantima i smaragdima

Nije samo Marko taj koji nosi zaručnički prsten, već i njegov odabranik. Njihovi zaručnički prsteni su potpuno jednaki, prepuni dijamanata i smaragda. I jedan i drugi željeli su upravo takvo prstenje pa ne iznenađuje činjenica da su ih i sami dali izraditi.

Umjesto vjenčanja – zaruke!

Iako su se zaruke dogodile prije, Marko je tek sada odlučio svoju sretnu vijest podijeliti s javnošću.

Njihovo se vjenčanje trebalo održati 06.07.2020. godine. Zato je umjesto fotografija u bijelom, odlučio iznenaditi svoje pratitelje vijesti o zarukama. Taj datum vjenčanja odabrali su iz jednog jedinog razloga – to je ujedno i datum njihove godišnjice veze.

Zbog situacije s koronavirusom i njih su dvoje bili primorani odgoditi svoje vjenčanje. Marko je već mnogo puta izrazio želju za vjenčanjem izvan Hrvatske tako da im novi datum vjenčanja neće predstavljati problem. Otkrio je kako će to biti ljetno vjenčanje, negdje na plaži, uz more.

Osim što se Marko odlučio za ovaj veliki korak, poput vjenčanja, otkrio je i kako veoma želi postati otac. To je, kako kaže, jedina želja koju još nije uspio ostvariti. 😊

Nadamo se da će im i ostatak života tako izgledati – romantično i luksuzno. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se