Katarina Strahinić je nakon prošlogodišnje odgode vjenčanja konačno stala pred oltar!

katarina-strahinic-vjencanje

Izvor naslovne fotografije: Facebook profil Katarina Madirazza

Kazališna, filmska i televizijska glumica Katarina Strahinić, ove je godine konačno stala pred oltar. Nakon što su ona i njen odabranik Mislav Madirazza odgodili svoje prošlogodišnje vjenčanje, njihova bajka održala se 27. lipnja ove godine. 😊

Umjesto vjenčanja, putovanje na Bali

Katarinu Strahinić je javnost upoznala u serijama „Ko te šiša“, „Nemoj nikome reći“ te sudjelovanju u popularnom showu „Zvijezde pjevaju“. 27-godišnjakinja proslavila se i ulogom u njemačkom filmu „Winnetou i Old Shatterhand“ koji je 2015. godine bio snimljen u Hrvatskoj.

Trogodišnju vezu s marketinškim stručnjakom Mislavom Madirazzom željela je još 2019. godine okruniti brakom, no vjenčanje je bilo otkazano zbog brojnih obaveza.

Umjesto vjenčanja, njih su dvoje tada otputovali na Bali. Kako doznajemo, Katarina se tom putovanju veoma veselila jer nikada nije bila ondje. 😊

Evo i nekoliko zanimljivih detalja s vjenčanja simpatične glumice

Dva tjedna prije njihovog vjenčanja, Katarina je organizirala djevojačku zabavu. Zajedno sa svojim prijateljicama iznajmila je kuću s bazenom uz koji su ispijale koktele i igrale prigodne društvene igre.

Proslava vjenčanja održala se na bajkovitom imanju nedaleko od Zagreba. Mladenci su ondje stigli u crnom oldtimeru, a pri izlasku iz automobila dočekao ih je trubački orkestar.

Kako su Katarina i Mislav glavni zabavljači u društvu, nije nas iznenadilo što su svojim uzvanicima neprestano priređivali sitna iznenađenja. Jedno od njih bio je potpuno neočekivan svadbeni meni – hamburgeri iz fast food restorana.

Među uzvanicima bile su Katarinine dugogodišnje kolegice i prijateljice, glumice Martina Cvek i Katarina Baban.

Katarina Strahinić je zasjala u svilenoj minimalističkoj vjenčanici

Zagrebčanka je zablistala u vrlo jednostavnoj svilenoj vjenčanici, dok je za svoju savršenu frizuru odabrala nisku pundžu. Mladoženja pak se odlučio za klasično crno odijelo.

katarina-strahinic-vjencanica

Izvor: Instagram profil lariemarinamatic

S obzirom da su zbog prošlogodišnje odgode i situacije s koronavirusom imali dovoljno vremena za planiranje vjenčanja, ono je bilo upravo onakvo kakvo su i zamislili.

Najprije je Katarina željela imati manje vjenčanje, no kako imaju mnogo prijatelja s kojima su željeli proslaviti svoj dan vjenčanja, ipak su se predomislili. Broj uzvanika svakako je bio manji zbog epidemiološke situacije pa je njihovom vjenčanju prisustvovalo stotinjak uzvanika.

Katarina i Mislav nisu su uspjeli kvalitetno odmoriti od uzbudljivog vikenda, već su odmah početkom tjedna prionuli svojim poslovnim obvezama. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se