Severina i Igor Kojić vjenčali su se čak tri puta! Evo kako su izgledala njihova vjenčanja

severina-vjencanje

Izvor naslovne fotografije: Facebook profil Severina

Ne tako davne 2015. godine, popularna domaća pjevačica odlučila se udati za svog 15 godina mlađeg odabranika, Igora Kojića. I to ne samo jednom, već 3 puta – u Hrvatskoj, Srbiji pa čak i u Africi!

U slučaju da nisi upoznata sa svim njihovim vjenčanjima, nastavi pozorno čitati jer slijede veoma zanimljive informacije. 😊

Fotografijom u bazenu otkrili svoje tajno vjenčanje u Hrvatskoj

Prvo vjenčanje Severine i Igora bilo je tajno i intimno. Krajem rujna 2015. godine, u društvu najbližih članova obitelji i kumova, Severina je po prvi puta izrekla svoje sudbonosno „da“ Igoru Kojiću.

Vjenčanje se održalo u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u istarskim Balama, a Severina je cijelu ceremoniju vjenčanja plakala od sreće! 😊

Proslava vjenčanja nastavila se u vili Lav koja je bila zatvorena za sve poglede znatiželjnika. Ipak, Severina se nije mogla suzdržati pa je na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju s vjenčanja. No to nije bila obična fotografija. Severina i Igor skočili su obučeni u bazen i stvorili nezaboravnu uspomenu s vjenčanja pod vodom. 😊

Raskošnom građanskom vjenčanju u Beogradu prisustvovala mnoga slavna lica

Drugo vjenčanje Severine i Igora održalo se u Beogradu, 22. studenog 2015. godine. Za razliku od prvog vjenčanja, na ovoj je proslavi bilo gotovo šestotinjak uzvanika koji su bili smješteni na dva kata beogradskog hotela Crown Plaza.

Glamuroznu Severininu vjenčanicu dizajnirala je poznata dizajnerica Matija Vuica. Vjenčanju su prisustvovali mnogi poznati pjevači koji su se rado uhvatili mikrofona. Petar Grašo otpjevao je pjesmu za prvi ples „Moje zlato“, a uz njega pjevali su i Džej, Mitar Mirić, Aca Lukas, Saša Matić. I sama je Severina zapjevala nekoliko pjesama.

Među uzvanicima našli su se i Goran Karan, Maja Šuput, Iva Balent, Lepa Brena, Željko i Jovana Joksimović, Haris Džinović, Šaban Šaulić i brojni drugi.

Budući da je većina detalja s vjenčanja ostala nepoznata javnosti, Severina je to odlučila promijeniti. Umjesto klasičnog spota za svoju pjesmu „Kuma“, Severina je odlučila staviti petominutnu snimku s njihovog beogradskog vjenčanja. Tu su bili scenariji priprema za prvi ples, šminkanje, bacanje buketa i još mnogo zanimljivih detalja.

Čarobno vjenčanje Severine i Igora Kojića u Zanzibaru

Posljednje, ali i najzanimljivije vjenčanje Severine i Igora dogodilo se u Zanzibaru. Vjenčanje se održalo 2016. godine, za vrijeme njihovog boravka u Africi.

Severina je nosila ljubičastu haljinu tradicionalnog kroja afričkih plemena, okitila se njihovim tradicionalnim nakitom te u pratnji Masajki stigla do svog supruga.

U rukama je nosila buket žutog cvijeća, dok je njezin vjenčani make-up bio prilično umjeren i prirodan. 😊

Sudeći prema fotografijama koje Severina rado dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, čini se da joj je Igor velika ljubav i podrška u svim životnim trenucima. 😊

Razmišljaš li možda i ti o vjenčanju izvan Hrvatske? Moramo priznati da je nas oduševila ova afrička ceremonija vjenčanja. 😊

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se