Vjenčanica boje slonovače krasila je Katie Holmes na vjenčanju s Tomom Cruiseom

vjencanje-katie-holmes

Vjenčanje Katie Holmes i Toma Cruisea glasilo je za vjenčanje godine. Tko bi rekao da je prošlo već 14 godina od tog glamuroznog vjenčanja?

Slavni glumci bili su ludo zaljubljeni i kako to biva, odlučili uploviti u bračnu luku. Upravo će te ovaj članak podsjetiti kako je izgledao njihov put, od zaruka i vjenčanja do rastave braka.

Zaruke na vrhu Eiffelovog tornja

Slavni glumac Tom Cruise zaprosio je Katie nakon samo dva mjeseca veze, i to ne bilo gdje, već na vrhu Eiffelovog tornja u Parizu.

Ubrzo nakon toga, Katie je ostala u blaženom stanju i rodila im kćer Suri. Sredinom studenog 2006. godine, došlo je na red i njihovo vjenčanje.   

Zalazak sunca, dvorac i jezero – savršeno!

Ceremonija vjenčanja održala se uz zalazak sunca u talijanskom dvorcu Odescalchi na jezeru Bracciano. Otac Martin ispratio je Katie do oltara koja je nosila Armanijevu vjenčanicu boju slonovače. Vjenčanica je bila izrađena od svilene čipke koju su dodatno krasili Swarovski kristali.

Bilo je potrebno 350 sati za izradu njene vjenčanice, a sama vjenčanica iznosila je ogromnih 2,6 milijuna dolara! Osim toga, Katie je ispod ove skupocjene vjenčanice nosila i donje rublje vrijedno 3000 dolara – za savršenu prvu bračnu noć.

Uz svilenu vjenčanicu boje slonovače, Katie je nosila i svilenkaste cipele iste boje, dok se njezin vjenčani buket sastojao od kala i ljiljana. Tom je nosio tamno plavo, svileno Armanijevo odijelo na kojem je bilo ispisano „Giorgio Armani za Toma Cruisea.“ Naravno, i njihova tada sedmogodišnja kćer nosila je posebno dizajnirano Armanijevo odijelce.

Torta na pet kata ukrašena ružama od marcipana

Iako je vjenčanje bilo raskošno, broj uzvanika nije bio pretjeran. Njihovom vjenčanju prisustvovalo je svega 150 uzvanika.

Budući da su njih dvoje svjetski poznati glumci, na vjenčanju je prisustvovalo mnogo slavnih osoba, poput Will Smitha, John Travolte, Jennifer Lopez, Victorie Beckham i brojnih drugih. Na vjenčanju su bila i Tomova djeca iz prošlog braka s Nicole Kidman.

Proslava vjenčanja započela je posluživanjem koktela, a nastavila se s velikim brojem slijeda jela. Torta od bijele čokolade ukrašena ružama od marcipana i posipana bijelim čokoladnim mrvicama, bila je na pet kata.

katie-holmes-torta

Izvor: udajemse.hr

Kao i kod mnogih poznatih parova, i na njihovom je vjenčanju pjevao slavni talijanski operni pjevač Andrea Bocelli, a vjenčanje je bilo dodatno začinjeno nezaboravnim vatrometom.

Nažalost, šest godina nakon vjenčanja, par je objavio rastavu braka.

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se