Foto knjiga „U vrtlogu vjenčanja“ Vedrana Tolića napokon bi mogla ugledati svjetlo dana zahvaljujući vama

vrtlog-vjencanja-vedran-tolic

Početak godine za mnoge nije bio bajkovit, posebno za one koji se bave fotografiranjem. Koronavirus zaustavio je brojne projekte i poslove, tako da fotografi sve do nedavno nisu ni smjeli raditi. Međutim, umjesto sjedenja i čekanja da se situacija stabilizira, fotograf Vedran Tolić iskoristio je taj period da napiše knjigu čiji je fokus na vjenčanjima.

U knjizi se nalazi oko 300.000 znakova, a pregledano je više od 200.000 fotografija snimljenih na vjenčanjima. Tiskanje će biti krajem srpnja, a promocija početkom rujna. Važno je naglasiti da je ovo prva knjiga posvećena isključivo fotografiranju vjenčanja na našim prostorima.

Pisanje knjige bila je Vedranova dugogodišnja želja

Još početkom godine počeo sam pisati knjigu i tako krenuo ostvarivati svoju dugogodišnju želju.  Virus je učinio svoje, tako da sam još aktivnije krenuo raditi na materijalima dok su svi poslovi stali. Fotografiranje ne volim nazvati poslom, jer je to za mene prvo velika ljubav, a potom sve onda ostalo. U svemu tome se treba dobro snaći, naučiti kako plivati kroz svakodnevicu posebno dok shvatimo da je fotografiranje samo jedan od segmenata, objasnio je fotograf koji stoji iza brenda Tolić Weddings.

Fotografija je dio ljudske svakodnevice. Gotovo da i nema dana da brojni korisnici putem interneta gledaju razne fotografije. Na vjenčanjima je uvijek velik fokus, što i ne čudi jer je to za većinu jedan od važnijih dana u životu. Svi na vjenčanjima žele izgledati odlično, ne štedi se na odjeći, a fotografije i video nakon vjenčanja ostaju najljepša moguća uspomena.

vedran-tolic-knjiga

Pokrenuta je i crowdfunding kampanja

Izdavanje knjige nije jeftino pa je zato pokrenuta i kampanja za prikupljanje novčanih sredstava, i to putem platforme GoGetFunding.com koja će biti aktivna do 10. srpnja. Cilj je prikupiti 10.000 kuna, što čini jedan dio troškova naklade.

Knjiga nije namijenjena samo onima koji se bave ili žele baviti fotografiranjem vjenčanja, ona je naravno namijenjena i svima onima koji vole područje fotografije ili žele naučiti nešto novo. U velikoj mjeri može pomoći i budućim mladencima jer mogu naučiti kako pozirati što bolje i kako ostvariti što bolju suradnju s fotografom.

Više informacija o knjizi možete pronaći i na službenoj internetskoj stranici www.vrtlog-vjencanja.com.

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se