Angelina Jolie je na vjenčanju s Bradom Pittom nosila vjenčanicu s crtežima njihove djece

Da vrijeme brzo leti, dokaz su slavna vjenčanja za koje nam se čini kao da su se održala jučer. Tako je i od vjenčanja Angeline Jolie i Brada Pitta prošlo već šest godina!

U slučaju da si zaboravila kako je izgledalo njihovo vjenčanje, ovaj će te članak podsjetiti na neke vrlo zanimljive detalje.

Vjenčanje Angeline Jolie i Brada Pitta održalo se u tajnosti

Popularni glumci Angelina Jolie i Brad Pitt upoznali su se tijekom snimanja filma „Gospodin i gospođa Smith“ gdje su se i zaljubili.

Nakon sedam godina veze, Brad je zaprosio Angelinu, a nakon dvije godine odlučili su stupiti u brak – daleko od očiju javnosti. Vjenčanje se održalo točno na desetu godišnjicu spomenutog filma u njihovom dvorcu na jugu Francuske.

Bilo je to malo intimno vjenčanje sa svega nekoliko prijatelja i članovima obitelji. U organizaciji vjenčanja pomoglo im je njihovo šestero djece od kojih je svatko imao svoju ulogu. Sinovi Maddox i Pax ispratili su Angelinu do oltara, kćeri Zahara i Vivienne bile su zadužene za bacanje latica tijekom ceremonije dok su Shiloh i Knox držale njihovo vjenčano prstenje.

Djeca su također sudjelovala i u osmišljavanju bračnih zavjeta.

Angelina je nosila jedinstvenu vjenčanicu s crtežima djece

Angelininu vjenčanicu dizajnirao Luigi Massi iz Ateliera Versace koji im je poput člana obitelji.

Vjenčanica je bila vrlo jednostavna, šivana po njenoj mjeri. Ono zbog čega je njena vjenčanica bila jedinstvena jesu crteži njihove djece duž zadnjeg dijela vjenčanice i vela.

vjencanica-angelina-jolie

Sinovi Maddox i Pax imali su ista odjela kao i Brad, dok su djevojčice imale različite haljine koju je svaka za sebe odabrala.

Djeca su sudjelovala i u pripremi hrane za vjenčanje

Cijelo vjenčanje bilo je vrlo jednostavno. Naime, supružnici nisu imali tortu na tri kata, već je njihovu tortu napravio jedan od sinova uz pomoć svog prijatelja. Na vjenčanju je, osim domaće torte, bila poslužena šunka i domaći sir, a kao glavno jelo svježe upecan brancin.

Angelina i Brad prepustili su veliki dio osmišljavanja vjenčanja djeci što dokazuje koliko im je važno njihovo mišljenje.

Nažalost, nakon samo dvije godine braka, slavni su se glumci rastali. Angelini je to bio treći propali brak.

Moramo priznati da je nas oduševila ideja vjenčanice s crtežima djece, a tebe? Imaš li i ti djecu i razmišljaš o sličnoj vjenčanici?

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se