Što pokloniti ženi za prvu godišnjicu braka?

Iako ti sama pomisao o poklonu vjerojatno stvara stres, sjeti se da tvoja draga zaslužuje da se ipak malo potrudiš.

Da je ljubav najljepši poklon koji možemo nekome dati, složit ćemo se svi. Ali postoje i sitnice koje nas vesele i po kojima pamtimo godišnjicu braka.

Zato smo ti odlučile pomoći oko izbora savršenog poklona za prvu godišnjicu braka. Prouči popis jer možda baš ovdje pronađeš nešto što bi tvoju dragu itekako usrećilo.

Cvijeće ili nakit na neuobičajen način

Sad zasigurno prevrćeš očima jer „cvijeće i nakit su izlizani pokloni“. Ali, što kažeš da umjesto klasičnog buketa cvijeća pokloniš svojoj dragoj živi cvijet?

Primjerice, mnogim je ženama omiljena orhideja. A kad bi joj tek poklonio orhideju u trenutno popularnoj kokedami? Vjerojatno bi je oborio s nogu kao što si je kada se zaljubila u tebe.

orhideja-kokedama-poklon-godisnjica-braka

Izvor: tuacasa.com.br

Još jedna super ideja je cvijeće od krep papira! Osim što izgleda gotovo kao pravo cvijeće, ono ne može uvenuti pa će je zauvijek podsjećati na vašu prvu godišnjicu braka.

ruza-krep-papir-poklon-zeni

Izvor: Facebook stranica Petrose Handmade Flower

A što se tiče nakita, ni to ne mora biti isfuran poklon. Pokloni joj ogrlicu s vašim inicijalima, datumom godišnjice braka ili pak njenim omiljenim citatom. Nama ženama to zvuči savršeno!

ogrlica-citat

Izvor: Facebook stranica Srećonoša

Personalizirana maskica za mobitel ili personalizirane puzzle

Treba li tvojoj dragoj nova maskica za mobitel, iskoristi priliku i pokloni joj personaliziranu maskicu s vašom fotografijom! Vjeruj ta će je gesta zasigurno oduševiti jer će se i po nekoliko puta na dan sjetiti tebe i vaše godišnjice braka.

A i već je možemo zamisliti kako ponosno pokazuje maskicu svim svojim prijateljicama.

Umjesto maskice, možeš je iznenaditi i puzzlama s vašom fotografijom koju ćete na taj dan zajedno sastavljati, a nakon toga ih možete uokviriti i staviti na zid kao uspomenu.

personalizirane-puzzle-poklon-zeni

Izvor: magicna-salica.hr

Portret ili foto-album – veliko DA!

Zamisli samo njenu reakciju kada joj staviš u ruke portret vaše omiljene zajedničke slike! To može biti vaša najljepša slika s vjenčanja ili nekog vašeg savršenog trenutka.

Još jedna ideja kojom ćeš je zasigurno oduševiti je foto-album. Jer najljepše su one uspomene koje se mogu listati, zar ne?

Uzmi si malo vremena i pronađi nekoliko vaših fotografija. Budući da danas još rijetko tko izrađuje fotografije i kako se sve pohranjuju samo digitalno, to će je ugodno iznenaditi.

foto-album

Izvor: yolobook.hr

Knjiga ili tretman opuštanja? Može i to!

Ako je tvoja draga strastvena čitačica knjiga, boljeg poklona za nju od knjige nema!

Vjerojatno već znaš kakva je literatura zanima pa ti ovaj zadatak neće pasti teško. Na prvu stranicu knjige napiši neki lijepi citat. I to je to, savršen poklon za nju je spreman!

Za kraj, s tretmanom opuštanja ne možeš nikako pogriješiti. Otiđite zajedno na masažu, u saunu ili što god već volite ili što vas opušta.

Želimo vam puno sreće i još mnogo godišnjica braka!

Share on facebook
Share on whatsapp

Posljednje objave

Kategorije

Tagovi

Oglasi

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se