10 haljina s dodjele Oscara koje funkcioniraju kao vjenčanice

Sigurni smo da si i ove godine bacila pogled na najprestižniju filmsku nagradu u Hollywoodu. Riječ je o dodjeli Oscara za čiju su se prigodu slavne glumice pripremale mjesecima ranije.

Glamurozne večernje haljine birane su pažljivo, a sve s ciljem da se o njima priča još dugo narednih godina.

Iako su mnoge dame odlučile zablistati u haljinama različitih boja, velik dio njih ipak se odlučio za crnu i bijelu boju.

Ako još uvijek nemaš ideju kako bi tvoja vjenčanica mogla izgledati, pogledaj 10 haljina s dodjele Oscara koje ti bez problema mogu poslužiti kao inspiracija za tvoju buduću vjenčanicu.

Cytnhia Erivo

cytnhia-erivo- oscar
Izvor: tportal.hr

Ako želiš istaknuti svoje dobro uvježbane noge i ruke kao što je to učinila Cytnhia Erivo, ovaj odabir haljine idealan je za tebe. Isto tako, ako si osoba koja voli raskoš i šljokice, ne postoji razlog da kažeš ne ovakvom tipu vjenčanice.  

Camila Morrone

camila-morrone-oscar
Izvor: tportal.hr

Voliš rozu boju i jednostavnost? Želiš da tvoje lice i kosa budu u prvom planu, a ne tvoja haljina? S ovakvom haljinom to ćeš zasigurno postići!

Lea Seydoux

lea-seydoux-oscar
Izvor: tportal.hr

Neobična haljina Lee Seydoux može ti poslužiti kao inspiracija da se istakneš i budeš drugačija od drugih.

Renee Zellweger

renee-zellweger-oscar
Izvor: tportal.hr

Ovo je definitivno haljina iz snova! Krasi je jednostavnost i praktičnost, a naglašava svaki dio tvog tijela. Šljokice daju poseban čar ovoj haljini i čine ju zaista neodoljivom.

Scarlett Johansson

scarlett-johansson-oscar
Izvor: tportal.hr

Osim bijele i roza boje vjenčanice, možeš odabrati i vjenčanicu boje šampanjca. Hoće li biti minimalistička ili raskošna ovisi isključivo o tebi.

Laura Dern

laura-dern-oscar
Izvor: tportal.hr

Još jedna roza haljina koja može naglasiti tvoje lice i kosu, ali i grudi. Ovaj put tu su i crne resice koje lagano padaju i dodatno naglašavaju dekolte.

Što kažeš na ovakav tip vjenčanice?

Lily Aldridge

lily-aldridge-oscar
Izvor: tportal.hr

Želiš li ti umjesto svoje haljine biti u centru pozornosti, odluči se za minimalističku haljinu poput ove.

Ako pak ovu haljinu smatraš prejednostavnom za svoju vjenčanu haljinu, pusti mašti na volju i s krojačicom dogovori da na nju zašije nekoliko raskošnih ukrasa.

Garantiramo ti kako će haljina po uzoru na Lily Aldrige odlično istaknuti tvoje prekrasno lice, kosu i dekolte.

Youssra

youssra-oscar
Izvor: tportal.hr

Žuta boja vjenčanica u posljednje je vrijeme u trendu, a ova kombinacija blago žute i zlatne boje jednostavno je neodoljiva. Rukavi koji sežu do poda sa prorezom i visoki dekolte jednostavno obaraju s nogu.

Salma Hayek

salma-hayek-oscar
Izvor: tportal.hr

I Selma Hayek odlučila se za minimalističku haljinu, zašto ne bi i ti? Haljina je dodatno naglašena jednim dugim rukavom i jednom tankom naramenicom.

Brie Larson

 brie-larson-oscar
Izvor: tportal.hr

Moraš priznati kako je ovo jedna od najljepših haljina viđenih u posljednje vrijeme! Visoki dekolte, visoki prorez, roza boja i šljokice naprosto su neodoljive.

Jesi li te inspirirale haljine s Oscara ili imaš drukčije želje oko izgleda vjenčanice?

Share on facebook
Share on whatsapp

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se