Personalizirane jakne kojima se možeš zaogrnuti na svom vjenčanju

jakne-za-vjencanje

Možda možeš imati pod kontrolom većinu stvari kada je u pitanju planiranje vjenčanja, no zasigurno ne možeš predvidjeti ni utjecati na vremensku prognozu. Tako udaješ li se u proljetnim ili jesenskim danima veća je vjerojatnost za pljuskovima i vjetrovitom vremenu u odnosu na ljetna vjenčanja pa ti savjetujemo svakako razmisliti o nabavci chic personalizirane jakne kojom ćeš se zaogrnuti u slučaju promjenjivog vremena.

Mladenke ih u posljednje vrijeme naprosto obožavaju, a često ih usklađuju i s outfitom odabranika ili čak djeveruša. I neki poznati parovi za svoje su vjenčanje odabrali upravo ovakve jakne čime je i njihova popularnost naglo porasla! 😉

Ovi poznati parovi obožavaju personalizirane jakne

Jedni od predvodnika ovog trenda zasigurno su Kanye West i Kim Kardashian! Naime, oni su dan nakon vjenčanja odjenuli crne kožne jakne na kojima se nalazio natpis „upravo vjenčani“.

U kožnim jaknama, oslikanim portretom u srcu, na dan vjenčanja pojavili su se i supružnici Zoë Kravitz i Karl Glusman koji su se prošlog ljeta zavjetovali na vječnu ljubav u Parizu.

Moramo ti priznati da nam je jedan ovakav komad s poznatog vjenčanja posebno zapeo za oko. Radi se o kožnom primjerku kojeg je na poklon od modne kuće Celine dobila manekenka Hailey Baldwin. Kako se na njemu nalazi decentni natpis „supruga“ ukrašen kristalićima, Hailey ga može nositi i uz brojne dnevne outfite.

haliey-vjencanje
Izvor: Maeve Reilly

Ipak, nisu samo kožne jakne u trendu! Supružnici Hilary Swank i Philip Schneider za svoje su vjenčanje odabrali traper jakne personalizirane datumom njihovog vjenčanja te akronimom „Phillary“.

Znamo da su ukusi naših čitateljica različiti, zato smo dobro prošvrljale internetskim stranicama i za vas izdvojile nekoliko predivnih modela.

Personalizirane jakne za tvoju inspiraciju

Kožne jakne, jakne od bijelog, plavog ili bež trapera?

Ma, pronašle smo ih sve! 😊

personalizirane-jakne-na-vjencanju
Izvor: etsy.com
personalizirane-jakne-na-vjencanju
Izvor: etsy.com
personalizirane-jakne-na-vjencanju
Izvor: oscardelarenta.com
traper-jakna
Izvor: etsy.com
traper-jakna
Izvor: etsy.com
personalizirana-jakna-na-vjencanju
Izvor: etsy.com

Koji model ti se posebno sviđa?