Ovi poznati parovi zaručili su se na Valentinovo

Samo nas nekoliko dana dijeli do Valentinova kada mnogi zaljubljeni parovi slave svoju ljubav. Tako neki od njih pažnju prema boljim polovicama iskazuju kupnjom prigodnih poklončića, poput cvijeća, parfema ili kreiranjem personalizirane uspomene, dok drugi taj najromantičniji dan u godini koriste za ni manje ni više, već za prosidbu!

Kako bi samo bilo lijepo pristati na Dan zaljubljenih te nakon toga s osmjehom na licu prepričavati frendicama romantičan plan kojeg je osmislio tvoj odabranik.

Istina je da sve maštamo o tome i (potajno) priželjkujemo dijamant upravo na Valentinovo.

I neki poznati muškarci uvidjeli su čari prosidbe upravo na taj dan, a mi ti otkrivamo o kojim se poznatim parovima radi!

Katy Perry i Orlando Bloom

Prošle godine na Valentinovo poznati glumac, Orlando Bloom, svojoj je djevojci priredio veliko iznenađenje! Naime, nakon romantične večere zaprosio ju je u helikopteru, a nakon njihovog slijetanja dočekali su ih članovi obitelji i prijatelji te mnoštvo cvijeća koje bi raznježilo mnoge pripadnice nježnog spola. Ubrzo nakon prosidbe ova poznata pop pjevačica obradovala je svoje pratitelje fotografijom na kojoj je u prvom planu bio prekrasan prsten s rubinima, tako da je svima bilo jasno o čemu se točno radi.  

poznati-parovi-koji-su-se-zaručili-na-valentinovo
Izvor: Katy Perry Instagram profil

Harrison Ford i Calista Flockhart

I Harrison Ford je odabrao upravo Dan zaljubljenih kako bi Calisti Flockhart postavio sudbonosno pitanje! Godinu dana nakon prosidbe, točnije 15. lipnja 2010. godine, par se zavjetovao na vječnu ljubav u New Mexicu.

Izvor: hellomagazine.com

Vince Vaughn i Kyla Weber

Američki glumac Vince Vaughn i Kyla Weber zaručili su se 14. 2. 2009. godine, a već sljedeće godine na privatnoj ceremoniji u Chicagu izmijenili su bračne zavjete. Danas ovi supružnici ponosni su roditelji djevojčice Locklyn te dječaka Vernona.

poznati-parovi-koji-su-se-zaručili-na-valentinovo
Izvor: eonline.com

Lady Gaga i Taylor Kinney

Iako je prosidba na Dan zaljubljenih nešto najromantičnije što sve svakoj djevojci može dogoditi, ne mora značiti da će ljubav nakon nje vječno potrajati, što dokazuje i naš sljedeći primjer. Naime, Taylor Kinney je 2015. godine zaprosio Lady Gagu, a već sljedeće godine u srpnju par se razišao.

poznati-parovi-koji-su-se-zaručili-na-valentinovo
Izvor: eonline.com

Christina Aguilera i Matt Rutler

O zarukama pop zvijezde Christine Aguilere i Matta Rutlera, kao i kod mnogih drugih, saznalo se putem društvenih mreža. Naime, pjevačica je na svom Twitter profilu napisala: Pitao me, a ja sam rekla… te uz opis priložila fotografiju na kojoj je u prvom planu njezina ruka i prekrasan dijamantni prsten. Naravno, prosidba se održala na samo Valentinovo!

Izvor: usmagazine.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se