Svoju vjenčanicu potraži u bridal liniji ovog poznatog high street brenda

Udaješ se ove godine tako da si u potrazi za kreacijom u kojoj ćeš zablistati na dan svog vjenčanja. Budući da želiš biti u korak s trendovima vjenčane industrije, posjetila si nekoliko sajmova vjenčanja. Nisi gubila vrijeme ni malo, već si na licu mjesta s pojedinim izlagačima sajma vjenčanja dogovorila pojedine uvjete i ostvarila nekoliko sajamskih popusta.

Iako si žarko željela pokupiti inspiraciju za svoju vjenčanicu iz snova ili barem rezervirati termin u nekom od salona vjenčanica, nisi pronašla ono što si zamislila.

Kako bi svoje vrijeme pametnije rasporedila za planiranje preostalih sitnica vezanih uz vjenčanje, što kažeš na to da umjesto iscrpnog traženja savršene haljine po salonima, najprije pregledaš online ponudu omiljenih high street brendova?

Zvuči toliko primamljivo da si se već bacila u pretraživanje online ponude?

Znamo, zato ćemo i pisati o aktualnoj bridal liniji poznatog britanskog web shopa Asos. Savjetujemo ti stoga da se zavališ u svoju najudobniju fotelju i proučiš prekrasne modele Asos vjenčanica!

Zaviri u ponudu zanosnih i pristupačnih Asos vjenčanica

U Asos bridal liniji prevladavaju bijele vjenčanice A kroja i sirena kroja, no možeš birati i između slip vjenčanica, vjenčanih kompleta koji će se tako dobro uklopiti u tvoje ljetno vjenčanje, vjenčanica izraženih dubokih izreza na leđima ili pak kratkih vjenčanica s dugim rukavima koje će naglasiti tvoju eleganciju bilo na proljetnom ili jesenskom vjenčanju.

Iako se na internetskim stranicama ovog brenda nalazi 39 kratkih, dugih, odnosno prekrasnih glamuroznih modela, mi smo izdvojile one koji su nam posebno zapeli za oko!

modeli-asos-vjencanica

1.580,80 kn

modeli-asos-vjencanica

1.320,46 kn

modeli-asos-vjencanica

1.326,87 kn

cipkasta-vjencanica

1.053,89 kn

asos-vjencanica

1.053,89 kn

princeza-kroj

1.320,46 kn

837,97 kn

Kad bi već morale birati mi bi se odlučile za duži vjenčani komplet kojeg bi eventualno zamijenile kraćim nakon službenog dijela.

Mi smo svoje rekle tako da je sada red na tebi! Javi nam koji je tvoj vjenčani odabir .

Slike preuzete s: asos.com

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se