Najljepše haljine za kume ispod 500 kuna

Pitanja koja si svaka djevojka postavlja kada se nalazi u ulozi vjenčane kume zasigurno jesu: Što odjenuti? Kako uskladiti cjelokupan outfit? Koje sitnice ni pod koju cijenu ne zaboraviti?

Iako ćeš tog dana imati vrlo važnu ulogu i poželjet ćeš izgledati što je najbolje moguće, imaj na umu da svojom odjećom ne bi trebala privući previše pažnje. Ipak ovaj dan pripada samo mladencima!

Također, ne bi ni trebala sav svoj budžet potrošiti upravo na haljinu jer tu su i ostali troškovi koje ćeš morati izdvojiti za kupnju cipela, nakita, šminke, frizure, poklona za mladence, a možda ćeš i manji dio budžeta potrošiti na djevojačku večeru.

Troškova je dosta, zato smo pronjuškale online kataloge highstreet fashion trgovina i pronašle 12 najljepših haljina po prihvatljivim cijenama.

Krenimo redom .

Maksi haljine za kumu

Već smo pisale o tome koliko su elegantne i ženstvene maksi haljine i zašto su odličan odabir za vjenčanja. Haljine do poda odličan su izbor i za vjenčane kume jer su dostupne u raznim modelima i bojama čime ćeš lakše pronaći baš onaj kroj koji ti najbolje pristaje.

Pogledaj najelegantnije maksi haljine za kume ispod 500 kuna!

prekrasne-haljine-za-kume

Mohito, 329,00 kn

prekrasne-haljine-za-kume

Mohito, 229,00 kn

reserved-haljina

Reserved, 249,90 kn

hm-haljina

H&M, 350,12 kn

Midi haljine za kumu

Za one dame koje se ne mogu odlučiti između haljina do poda i kratkih haljina iznad koljena postoji rješenje – midi haljine.

Midi haljine su vrlo elegantne i formalne, ali mogu i naglasiti tvoje obline i uklopiti se u vrlo ženstveni outfit. Odaberi prikladni nakit i cipele i zasjaji u ovim prelijepim midi haljinama ispod 500 kuna!

mohito-haljina

Izvor: Mango, 299,00 kn

mango-haljina

Mango, 249,00 kn

asos-haljina

Asos, 481,63 kn

asos-haljina

Asos, 437,83 kn

Kratke haljine za kumu

Kao što znaš i sama, kod odabira haljine koju ćeš nositi kao kuma na vjenčanju trebaš se pobrinuti da ona ne otkriva previše. Tako da ti savjetujemo da svakako izbjegavaš minice, ali i haljine s prevelikim izrezom. Iako se radi o slavlju, nemoj se odjenuti kao za izlazak.

Ako ipak želiš odjenuti kratku haljinu, pronašle smo najljepše modele po pristupačnim cijenama u kojima ćeš zasigurno izgledati vrlo elegantno.

mohito-haljina

Mohito, 399,00 kn

najljepse-haljine-za-kume

Mango, 249,00 kn

najljepse-haljine-za-kume

Asos, 437,83 kn

najljepse-haljine-za-kume

Asos, 420,29 kn

Nadamo se da smo ti olakšale izbor, stoga ćemo ti za kraj poželjeti sreću prilikom odabira svadbenog outfita!

Treba li ti još inspiracije, tada baci oko na naš popis 15 svečanih haljina za kume na vjenčanju.

Prije definitivnog odabira još pročitaj kojih bi 5 modnih komada svakako trebala izbjegavati na vjenčanju.

Povezani članci

Postani dio V.I.P Princeza kluba

Prijavi se na naš newsletter i jednom tjedno u tvoj će inbox dolaziti koristan sadržaj za organizaciju vjenčanja, koji smo kreirali samo za pretplatnike.

Prijavi se